Badwanden

Heeft u ook z’n last van een natte badkamervloer als u heeft gedoucht in bad? Sanitaireiland heeft de oplossing voor dit probleem; schaf een badwand aan. Vroeger was de badwand een lelijk, kunststof object. Tegenwoordig worden vrijwel alleen nog maar glazen badwanden aangeboden. Wij hebben een breed assortiment badwanden. Wij leggen u graag uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een badwand.

Wat is het verschil tussen een vaste badwand, een badwand 2-delig en een badwand 3-delig?

We onderscheiden drie soorten glazen badwanden. De eerste variant, is de vaste badwand. Dit is een vaste wand, bevestigd met muurprofiel aan de wand bij u ligbad. Dit is een douchewand, die in z’n geheel draait. De meest verkochte variant, is de badwand 2-delig. Een dergelijke badwand bestaat uit een vast deel en een draai deel. Het voordeel van een 2-delige badwand, is dat het draai deel vaak niet zo groot is. Verder zijn de 2-delige badwanden vaak wat groter dan de badwanden die uit één deel bestaan. U kunt zich voorstellen dat een vaste badwand niet te groot kan zijn vanwege de draaicirkel en het gewicht van de wand. Een 2-delige badwand is dus de ideale oplossing als u op zoek bent naar een wat grotere badwand. De laatste variant is de 3-delige badwand, ook wel de bad vouwwand genoemd. Dit is een badwand, bestaande uit drie delen, die u volledig kunt opvouwen.

 

Bent u op zoek naar een badwand? Dan zit u goed bij Sanitaireiland. Wij hebben een breed assortiment badwanden van o.a. Sealskin en Novellini. Of u nu op zoek bent naar een vaste badwand, badwand 2-delig of badwand 3-delig, wij kunnen u van dienst zijn. De meeste badwanden zijn binnen een week leverbaar, u kunt dus binnen een week af zijn van die natte badkamervloer. U kunt online eenvoudig over gaan tot aanschaf van een badwand. Heeft u de badwand die u zoekt niet kunnen vinden, of twijfelt u over uw keuze? Neem contact op met de klantenservice van Briljant Sanitair / Sanitaireiland, of kom eens langs in onze grote badkamer showroom. Met ruim 3000m² vloeroppervlak, mogen wij ons met trots de grootste badkamer showroom van Nederland noemen.