Hoekbaden

Op zoek naar het perfecte hoekbad voor in uw badkamer? Sanitaireiland heeft een groot assortiment hoekbaden van bekende sanitair merken. Door ons assortiment hoekbaden te bekijken, zal u erachter komen dat u binnen de categorie hoekbaden ook heel veel keus heeft.

Verschillende soorten hoekbaden

Voordat u een hoekbad gaat kopen, komt u voor een aantal keuzes te staan. Bij Sanitaireiland kunt u naast de keuze van het formaat, ook kiezen voor de vorm van uw hoekbad. We horen u al denken, vorm van het hoekbad? Een hoekbad is toch altijd een driehoek? Een hoekbad is niet meer dan een ligbad wat in een hoek wordt geplaatst. Een hoekbad kan net als andere type baden, verschillende maten en vormen hebben. Bij Sanitaireiland kunt u o.a. driehoekige, rechthoekige en vijfhoekige hoekbaden kopen.

 

 

Heeft u een kleine badkamer?

Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u wel graag een bad in uw badkamer? Een hoekbad is de ideale oplossing als u wel een groot bad wilt, maar een kleine badkamer heeft. Hoekbaden zijn ruimtebesparend waardoor u meer bewegingsvrijheid overhoudt. Met een hoekbad wordt de badkamer ook optisch vergroot. Tevens zijn ze ook goed onder een schuin dak te plaatsen.

 

 

Een duurzaam en onderhoudsvriendelijk hoekbad

Van een hoekbad wilt u langere tijd kunnen genieten. Het is daarom erg belangrijk dat het hoekbad duurzaam is. Sanitaireiland verkoopt veelal hoekbaden die gemaakt zijn van door-en-door gekleurd sanitair acryl. Een hoekbad dat gemaakt is van sanitair acryl heeft veel voordelen. We hebben de voordelen van een sanitair acryl bad voor u op een rijtje gezet:

 

• U hoeft zich geen zorgen te maken dat u in een koud bad stapt. Sanitair acryl voelt van nature comfortabel en warm aan;


• Sanitair acryl staat bekend om een glad en poriënvrij oppervlakte. Kalk en vuil zullen zich mindersnel aan het bad hechten, waardoor het ligbad eenvoudig schoon te maken is;


• Lichte schade en (ondiepe) krasjes op een door-en-door gekleurd sanitair acryl bad poetst u met de juiste middelen eenvoudig weg.

 

 

Sanitaireiland heeft een groot assortiment hoekbaden. Veel van deze baden zijn direct uit voorraad leverbaar. Let op of er bij het hoekbad dat u wilt kopen een badafvoer en badpoten bij geleverd wordt, anders dient u dit er nog bij te bestellen. Twijfelt u nog, of wilt u komen proefliggen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze 3000m² grote badkamer showroom in Maurik.