Hoekbaden

Op zoek naar het perfecte hoekbad voor in uw badkamer? Sanitaireiland heeft een groot assortiment hoekbaden van bekende sanitair merken. Bijvoorbeeld van RIHO of Xenz. Door ons assortiment hoekbaden te bekijken, komt u er al snel achter dat u binnen deze categorie erg veel keuze heeft. Onderaan deze pagina geven we daarom tips voor het kopen van het perfecte hoekbad.

Verschillende soorten hoekbaden

Voordat u een hoekbad gaat kopen, komt u voor een aantal keuzes te staan. Bij Sanitaireiland kunt u naast de keuze van het formaat, ook kiezen voor de vorm van uw hoekbad. We horen u al denken, vorm van het hoekbad? Een hoekbad is toch altijd een driehoek? Dit is dus niet altijd het geval. Want een hoekbad is niet meer dan een ligbad dat in een hoek wordt geplaatst. Een hoekbad kan dus net als andere typen baden verschillende maten en vormen hebben. Bij Sanitaireiland kunt u onder andere ovale, driehoekige, rechthoekige, vijfhoekige en zelfs achthoekige hoekbaden kopen.

 

Heeft u een kleine badkamer?

Heeft u een kleine badkamer, maar wilt u wel graag een bad in uw badkamer? Een hoekbad is dan de ideale oplossing! Op deze manier geniet u van de ruimte van een groot bad, zonder dat het bad meteen alle kostbare ruimte van uw badkamer opslokt. Hoekbaden gebruiken de ruimte in de hoek van uw badkamer enorm efficiënt. Hoekbaden zijn dus ruimtebesparend. En zo houdt u meer bewegingsvrijheid over, dan wanneer u voor een ‘normaal’ bad gaat. Met een hoekbad wordt de badkamer ook nog eens optisch vergroot. En tevens zijn ze ook goed onder een schuin dak te plaatsen. 

 

Een duurzaam en onderhoudsvriendelijk hoekbad

Van een hoekbad wilt u langere tijd kunnen genieten. Het is daarom erg belangrijk dat het hoekbad duurzaam is. Sanitaireiland verkoopt veelal hoekbaden die gemaakt zijn van door-en-door gekleurd sanitair acryl. Een hoekbad dat gemaakt is van sanitair acryl heeft veel voordelen. We hebben deze voordelen van een sanitair acryl bad voor u op een rijtje gezet:

 

• U hoeft zich geen zorgen te maken dat u in een koud bad stapt. Sanitair acryl voelt van nature comfortabel en warm aan;

• Sanitair acryl staat bekend om een glad en poriënvrij oppervlakte. Kalk en vuil zullen zich minder snel aan het bad hechten, waardoor het ligbad eenvoudig schoon te maken is;

• Lichte schade en (ondiepe) krasjes op een door-en-door gekleurd sanitair acryl bad poetst u met de juiste middelen eenvoudig weg.

 

Hoekbaden online kopen bij Sanitaireiland

Bij Sanitaireiland hebben we een groot assortiment hoekbaden. Veel van deze baden zijn direct uit voorraad leverbaar. Let er bij het kopen op of er bij het hoekbad ook een badafvoer en badpoten geleverd wordt. Zo niet, dan dient u deze accessoires er nog los bij te bestellen. Twijfelt u nog over welk bad geschikt is voor uw badkamer? Of wilt u komen ‘proef’ liggen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze 3000m² grote badkamer showroom in Maurik. Hier hebben we talloze badkamers ingericht zodat u volop inspiratie kan opdoen.