Ligbaden

Lekker ontspannen in een ligbad, wie wil dat nou niet in deze tijd? Even een moment voor jezelf om te genieten en te ontspannen. Waar kan dat beter dan in een heerlijk ligbad? Bij Sanitaireiland vindt u een ruim assortiment met verschillende ligbaden. 

Inbouw ligbad

Onder de noemer ‘ligbad’ verstaan we eigenlijk alle baden waarin u kan liggen, maar met name de inbouw baden. Deze worden, over het algemeen, verwerkt in een hoek van uw badkamer en vervolgens weggewerkt (ingebouwd), in de meeste gevallen wordt het ingebouwde inbouw bad betegeld.

   

  

Verschillende soorten ligbaden

Bij Sanitaireiland heeft u enorm veel keuze in ligbaden, in verschillende vormen, maten en vooral ook prijzen. Dit om een zo breed mogelijk doelgroep te kunnen voorzien van het welverdiend ligbad! Dit maakt dat er ligbaden zijn die op ieder relaxmomentje het juiste antwoord bieden. Zo zijn er de standaard ovale baden, in verschillende opstellingen mogelijk waaronder ook hoekbaden, maar zo zijn er ook speciale baden met armsteunen, duobaden, baden met een bepaalde ligvorm en uiteraard ook solid surface vrijstaande baden, een genot voor het oog!

   

  

Het belangrijkste aan het ligbad blijft wel het ligcomfort. In onze showroom in Maurik hebben wij om deze reden zo veel mogelijk verschillende type en soorten baden staan, zodat u het ligcomfort van elk bad kunt testen. Om zo een goed beeld te krijgen wat voor u het juiste ligbad is.

   

  

Uw keuze gemaakt? Het bad kopen

Let bij het kopen van een bad goed op of er een badafvoer, badoverloop en badpoten bij worden geleverd. Als dit niet het geval is, dient u dit er apart bij te kopen.

  


Vindt u het lastig om een bad online te kopen? Kom dan proefliggen in onze ruim 3000m² showroom, de grootste showroom van Nederland. Met ruim 30 verschillende ligbaden, vrijstaande baden en hoekbaden, kan iedereen, dus u ook slagen bij Briljant Sanitair in Maurik.