Radiatoren

Badkamer radiatoren, ook wel badkamer verwarming genoemd, is tegenwoordig in alle soorten en maten die u maar kunt bedenken te koop. De tijd dat de badkamer radiator een groot, lomp, wit apparaat was, is gelukkig voorbij. 

Bent u op zoek naar een designradiatorvoor in uw badkamer of toilet? Sanitaireiland heeft een groot assortiment handdoekradiatoren, horizontale radiatoren en verticale radiatoren. Voor vloerverwarming bent u bij Sanitaireiland ook aan het juiste adres. Een andere benaming voor een badkamer radiator is een badkamer verwarming.

 

 

Designradiatoren

Heeft u de keuze tussen design en functionaliteit al kunnen maken? Bij Sanitaireiland hoeft u die keuze niet meer te maken. Onze designradiator zijn zo gemaakt, dat ze genoeg vermogen leveren om uw badkamer volledig te verwarmen en daarnaast zien ze er ook nog eens ontzettend mooi uit. Een design badkamer radiator van Sanitaireiland is designradiator en functionele radiator in één.
De badkamer radiator hoeft niet langer verscholen te worden achter een gordijn, of in een hoekje worden gestopt. Met een designradiator verwarmt u niet alleen uw badkamer, maar is het een aanvulling voor de decoratie van uw badkamer. Sanitaireiland heeft drie type designradiatoren, namelijk; handdoekradiatoren, horizontale radiatoren en verticale radiatoren.

 

 

Handdoekradiator 

Houdt u van een warme badkamer en ook van een lekkere warme handdoek na het douchen? Dan adviseert Sanitaireiland een handdoekradiator als de perfecte radiator voor uw badkamer. Handdoekradiatoren zijn buisvormige radiatoren, die in de badkamer worden gebruikt als extra verwarming. De handdoekradiator heeft zijn naam te danken aan de horizontale buizen. Deze buizen zijn geschikt om handdoeken tussen te hangen. Enerzijds kan uw lichtvochtige handdoek lekker drogen op uw badkamer radiator. Anderzijds kunt u een warme handdoek van uw badkamer radiator halen, als u uit het bad of de douche stapt. Kortom, een handdoekradiator is veel mooier dan een standaard radiator en ook nog eens super praktisch!

 

 

Vloerverwarming

Iedereen herkent het probleem van koude voeten na het douchen. Sinds de introductie van Magnum elektrische vloerverwarming, is dit verleden tijd. Als u elektrische vloerverwarming voor in uw badkamer koopt bij Sanitaireiland, gaat u voor comfort en luxe. Het voordeel van elektrische vloerverwarming is dat er een aparte thermostaat wordt meegeleverd. U kunt de vloerverwarming in uw badkamer dus apart bedienen en het is ook nog eens elektrisch. Gaat u voor topkwaliteit elektrische vloerverwarming? Koop dan bij Sanitaireiland vloerverwarming van Magnum.

 

 

Als u op zoek bent naar een badkamer radiator, hoeft u niet verder te zoeken. Wij van Sanitaireiland hebben een breed assortiment designradiatoren; handdoekradiatoren, horizontale radiatoren en verticale radiatoren. Gaat u voor volledige luxe en comfort? Neem dan ook een kijkje in ons assortiment elektrische vloerverwarming. Kunt u online geen keuze maken? Dan kunt u een badkamer radiator en elektrische vloerverwarming ook in onze showroom kopen. U bent hartelijk welkom bij Briljant Sanitair in Maurik, onze 3000m² grote badkamer showroom.