Designradiatoren

Op zoek naar een designradiator? Sanitaireiland heeft een groot en breed assortiment design radiatoren voor uw badkamer. Bij Sanitaireiland kunt u drie verschillende type designradiatoren kopen; handdoekradiatoren, horizontale radiatoren en verticale radiatoren. U zal bij ons gegarandeerd de design radiator vinden die voldoet aan uw wensen.

Designradiator; een mooie prachtige toevoeging voor uw badkamer

Bent u op zoek naar een mooie praktische badkamer designradiator voor in uw landelijke badkamer, moderne badkamer of kleine badkamer? De badkamer radiatoren die u bij Sanitaireiland kunt kopen hebben een mooi strak design en zijn in verschillende maten en kleuren te koop. Bij Sanitaireiland kunt u de designradiator kopen, die een toegevoegde waarde voor uw badkamer zal zijn!

 


Om de juiste designradiator voor uw badkamer te kunnen kopen, moet u met een aantal aspecten rekening houden. Het belangrijkste is dat u voor uzelf helder heeft hoe groot de badkamer radiator mag zijn. Om dit te weten moet u weten waar de designradiator in uw badkamer komt hangen.

 


Wat is de beste plaats voor een designradiator in uw badkamer?

Zeker bij de wat oudere badkamers, zal het u opvallen dat de badkamer radiator onder het raam (indien aanwezig) is geplaatst. Dit is iets wat vanaf de introductie van badkamer radiatoren zo is gegroeid. Toen de badkamer radiator net te koop was, bestond er nog geen dubbel glas en hadden alle ramen in huis slechts enkele beglazing. Kou kon daardoor makkelijk binnen komen. Om deze kou op te vangen werd er een badkamer verwarming onder het badkamerraam geplaatst, die voor een soort warmteschild zorgde. We maakten ons er in die tijd niet zo druk over dat er ook veel warmte verloren ging.


Tegenwoordig is het niet meer noodzakelijk dat een designradiator in de badkamer onder het raam geplaatst wordt. Dit komt doordat we tegenwoordig veelal gebruik maken van dubbel glas. Woont u in een oud huis en heeft uw badkamerraam nog geen dubbele beglazing? Dan adviseert Sanitaireiland u om het badkamerraam van dubbel glas te voorzien. U zal hierdoor geld gaan besparen, dat u vervolgens kunt besteden aan een nog mooiere inrichting van uw badkamer.

 

De designradiatoren van Sanitaireiland zijn door hun uitstraling ook een goede oplossing om op het toilet of in de keuken te hangen.

 

 

Voor de designradiator die voldoet aan uw wensen, zit u goed bij Sanitaireiland. Bij ons heeft u genoeg keus in verschillende badkamer design radiatoren; handdoekradiatoren, horizontale radiatoren en verticale radiatoren. U zal altijd kunnen slagen bij Sanitaireiland, is het niet online in de webshop, dan wel in onze grote badkamer showroom. Met ruim 3000m², is het de grootste badkamer showroom van Nederland. U bent van harte welkom om bij Briljant Sanitair/ Sanitaireiland in Maurik alle designradiatoren die in de showroom hangen, te bekijken en u te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.