Handdoekradiatoren

Bent u op zoek naar een handdoekradiator voor in uw badkamer? Houdt u van een warme badkamer en van een warme handdoek na het douchen? Sanitaireiland heeft een groot assortiment handdoekradiatoren in verschillende soorten, maten en kleuren. 

Handdoekradiatoren zijn buisvormige radiatoren, die in de badkamer worden gebruikt als extra verwarming. De handdoekradiator heeft zijn naam te danken aan de horizontale buizen. Door de ruimte tussen de horizontale buizen kunt u er makkelijk handdoeken tussen hangen. Zo kunt u uw lichtvochtige handdoek laten drogen op uw badkamer radiator en kunt u vervolgens een warme handdoek van uw badkamer radiator halen, als u uit het bad of de douche stapt. Kortom, een handdoekradiator is veel mooier dan een standaard radiator en ook nog eens super praktisch!

 

 

Badkamer radiatoren die speciaal zijn ontworpen om uw handdoeken overheen te hangen en zijn afgewerkt met een speciale laklaag die de badkamer radiator beschermt tegen vocht. Een standaard badkamer radiator heeft geen speciale laklaag. Hang u vochtige handdoeken daarom niet over een standaard badkamer radiator. Als de lak van een standaard designradiator een kleine beschadiging heeft, zal de badkamer radiator beginnen te roesten, door al het vocht wat in uw badkamer wordt gevormd.

 

 

Handdoekradiator kopen

Als u een handdoekradiator gaat kopen is het verstandig dat u rekening houdt met een aantal aspecten. Sanitaireiland deelt deze aspecten graag met u, zodat u zal slagen in het kopen van een handdoekradiator. Hoeveel ruimte heeft u voor een handdoekradiator in uw badkamer? Welke afmetingen mag de handdoekradiator hebben? Meet deze maten op en noteer ze voor uzelf, zo weet u zeker dat u de badkamer radiator niet te groot koopt. Tot slot is het erg belangrijk dat er al een aansluiting voor de badkamer radiator op de juiste plek in uw badkamer aanwezig is.

 

 

Heeft u de keuze voor een handdoekradiator al in de webshop van Sanitaireiland kunnen maken? Dan kunt u deze direct online kopen. Heeft u meer advies en informatie nodig om de juiste keuze voor een badkamer radiator te maken, dan bent u ook van harte welkom in de grootste badkamer showroom van Nederland. Briljant Sanitair in Maurik.