Verticale radiatoren

Bent u op zoek naar een verticale radiator voor in uw badkamer? Sanitaireiland heeft een groot assortiment verticale badkamerradiatoren, met verschillende afmetingen en in meerdere kleuren. De verticale radiator die voldoet aan uw wensen zit er zeker tussen.

Comfort staat voorop in uw badkamer. Iedereen maakt liever gebruik van een warme badkamer dan van een koude badkamer. De badkamer verwarming is daarom een zeer belangrijk element in uw badkamer.

 


Kiest u een designradiator verticaal of horizontaal?

Heeft u in uw badkamer geen brede wand waar een standaard horizontale radiator aan kan hangen? Dan is een verticale radiator voor uw badkamer de oplossing. Een verticale badkamer radiator is een smalle hoge radiator met een mooi design. Door de hoge warmteafgifte biedt een verticale verwarming u veel comfort in uw badkamer.

 


Vasco Verticale radiator kopen

Bij Sanitaireiland kunt u verticale radiatoren kopen van o.a. het bekende A-merk Vasco en SaniHeat. SaniHeat is ons eigen merk, hoge kwaliteit badkamer radiatoren.

 


Welk vermogen verticale radiator heeft u nodig?

Om de juiste badkamer radiator voor uw badkamer te kopen, is het belangrijk dat u weet of het om een extra radiator, of om de “hoofd” badkamer verwarming gaat. Is het de bedoeling dat de verticale radiator waar u nu naar op zoek bent de badkamer compleet gaat verwarmen? Dan is het belangrijk dat u weet hoeveel vermogen deze radiator moet hebben. De radiator zal namelijk genoeg warmte af moeten geven om uw badkamer op temperatuur te brengen. Met onderstaande formule kunt u berekenen hoeveel vermogen uw badkamer radiator nodig heeft om op temperatuur (24 graden) te komen.


Lengte badkamer x breedte badkamer x hoogte badkamer x 93 Watt per m3 (24 graden) = Vermogen radiator (Watt)

 


Bent u op zoek naar een verticale radiator voor uw badkamer? Dan zit u bij Sanitaireiland goed. Bij ons heeft u genoeg keuze in verschillende designradiatoren; verticale radiatoren, horizontale radiatoren, handdoekradiatoren, maar ook voor vloerverwarming kunt u bij ons kopen. Heeft u vragen over badkamer radiatoren? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kom verschillende soorten, type, kleuren en merken badkamer verwarming bekijken in onze 3000m² grote badkamer showroom in Maurik.