Bad accessoires

Bad accessoires maken uw badkamer nog completer. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een extra plankje of mandje aan de muur, of voor meer houvast bij het in- en uitstappen van de douche- of badkuip. Zo is uw badkamer netter en veiliger. De badkameraccessoires die u in deze categorie vindt, zijn niet te bezichtigen in onze badkamershowroom in Maurik. Maar natuurlijk kunt u ze wél gewoon online bestellen.

Badgrepen: bad accessoires die veiligheid bieden

Bij Sanitaireiland hebben we badgrepen van de merken Geesa, Hansgrohe en Smedbo in het assortiment. Ze zijn er in verschillende designs, kleuren en vormen: halfrond, rechthoekig, rond en vierkant. Een badgreep monteert u aan een wand vlakbij uw douche of bad.

Door een badgreep aan de muur te monteren bij de douche of het bad, heeft u altijd houvast. Vooral voor mensen die wat moeilijker te been zijn is dit geen overbodige luxe. Het neemt onzekerheid weg en maakt dat iemand zichzelf makkelijker kan redden. Maar eigenlijk is een badgreep sowieso een comfortabele toevoeging aan uw bad! Want na het badderen kan een bad erg glad zijn door de water- en sopresten. Een badgreep zorgt er dan voor dat u zichzelf kan vasthouden en op een veilige manier uit het bad kan stappen.

 

Badbruggen: een luxe bad accessoire

Een van de meest luxe bad accessoires is toch wel de badbrug: een rekje dat u over uw bad legt. Ideaal voor kleine badartikelen, zoals badolie, badzout, een scrubhandschoen of een scheermesje. Maar ook ideaal voor een speakerset, boek of glas wijn! Met een badbrug hoeft u niet bang te zijn dat er iets snel het water in glijdt, want de bruggen hebben een vrij diep ontwerp. En naast dat het super praktisch tijdens het baden, zorgt een badbrug ook voor sfeer in uw badkamer. Uw badkamer en bad zien er altijd uitnodigend en opgeruimd uit.

De badbrug van het merk Smedbo past op bijna alle baden. Dit badrekje is namelijk telescopisch, wat betekent dat het verstelbaar is. In de smalste stand is de brug 67 centimeter breed, is de breedste stand is hij 83 centimeter breed.

 

Badmandjes: bad accessoire voor meer opbergruimte 

Voor doucheruimtes en inbouwbaden zijn badmandjes heel handig. Deze bevestigt u aan de wand. Sommige badmandjes zijn hoekmodellen; deze bevestigt u in de hoek van een muur. Omdat de badmandjes van chroom zijn, blijven ze jarenlang mooi. Van zo’n bad accessoire heeft u veel gemak. Hierin kunt u namelijk douchespullen kwijt die u tijdens het douchen nodig hebt, denk aan de flessen doucheolie en shampoo!

 

Bad accessoires online bestellen

Al deze bad accessoires kunt u eenvoudig bestellen in onze online shop. We hebben ze niet in onze showroom in Maurik, maar helpen u natuurlijk alsnog graag bij het kopen van deze producten. Neem hiervoor contact op met ons. Blijken de artikelen uiteindelijk toch niet naar wens, dan kunt u ze altijd retourneren. En naast voor accessoires voor uw badkamer, kunt u bij ons ook terecht voor andere items voor uw badkamer. Denk aan badkamermeubels, douches, baden, toiletten en kranen.