Badbruggen

Een badbrug legt u in de breedte over uw bad. Zo’n rekje is een van de meest luxe bad accessoires. Bij Sanitaireiland kunt u deze badbruggen online bestellen. In ons assortiment vindt u de kwalitatieve badbrug van het merk Smedbo.

Genieten van een weldadig bad

In een warm bad is het echt ontspannen. Maar brengt u hier wat langer door, dan krijgt u misschien dorst of zou u wensen dat u een boekje bij de hand had. Een badbrug is dan de oplossing! Deze plaatst u als een brug dwars over uw bad. Binnen handbereik – en droog – heeft u dan voortaan alles wat u wenst: een glaasje drinken, een goed boek of uw speakers voor een rustgevend muziekje. Met een badbrug kunt u écht optimaal genieten van een weldadig bad.

 

Een houten badbrug vs een chromen badbrug

Ook in badbruggen zijn er veel opties mogelijk qua design. Het grootste verschil is wel het materiaal: badbruggen zijn er in het hout en chroom. Zo’n houten badbrug ziet er sfeervol uit. Toch blijft een chromen badbrug, in tegenstelling tot een houten badbrug, altijd mooi. Hoe dan ook zorgt u met dit bad accessoire voor meer sfeer in de badkamer! Want wijst de praktijk uit dat u niet zo vaak een bad neemt, dan kunt u de badkamer en het bad toch op een originele manier aankleden. Op de badbrug zet u bijvoorbeeld een authentiek stuk zeep!

 

Smedbo badbrug: nooit roest

De Smedbo Sideline Badbrug heeft een kern van massief messing. Deze gaat dus nooit roesten. U heeft er jarenlang plezier van. Het rekje maakt dat een plons water er meteen uitlekt en dankzij de chromen finish ziet de badbrug er glanzend uit. Hiernaast past deze Smedbo badbrug op bijna alle baden. Dit badrekje is telescopisch; het is verstelbaar van 67 centimeter tot 83 centimeter.

 

Badbrug online bestellen

Bij Sanitaireiland kunt u badbruggen online kopen. En naast badbruggen hebben we nog meer bad accessoires voor uw badkamer. Zoals badgrepen. Deze steunen geven houvast op strategische plekken in uw badkamer, bijvoorbeeld bij de douchecabine, het bad of het toilet. En ook hebben we badmandjes: chromen rekjes die u aan de wand bevestigt. Ideaal voor uw shampoo en doucheolie!