Badgrepen

Badgrepen bieden houvast bij het in- en uitstappen van een douche of bad. Dit bad accessoire bevestigt u aan de wand. Het biedt een hoop comfort. Maar soms is een badgreep ook echt noodzakelijk, bijvoorbeeld als de badkamer wordt gebruikt door mensen die wat minder goed ter been zijn. Bij Sanitaireiland kunt u daarom kwalitatieve badgrepen bestellen van de merken Geesa, Hansgrohe en Smedbo.

Een badgreep met hetzelfde design

In deze categorie badgrepen kunt u alle producten filteren op merk en serie. Door een badgreep te kiezen die uit dezelfde serie komt als uw kranen en bad accessoires, weet u zeker dat alle items naadloos bij elkaar passen. Badkamermerken voeren hierin een bepaalde stijl namelijk tot in de puntjes door. Zo blijft het interieur van uw badkamer één geheel.

 

Badgreep in verschillende kleuren

Natuurlijk kunt u ook juist voor een ander design gaan. Badgrepen zijn er namelijk in allerlei uitvoeringen. Recht of met een kromming, glanzend of mat, met vierkante vormen of ronde vormen. En naast chromen grepen hebben we bij Sanitaireiland zelfs goudkleurige grepen! Naast deze verschillende opties in het design, zijn er natuurlijk ook verschillende maten verkrijgbaar. Zo kunt u kleine badgrepen kopen van 25 centimeter breed, maar ook grote badgrepen van 60 centimeter breed.

 

Een veilige badkamer met badgrepen

Met badgrepen maakt u uw badkamer veiliger. Op strategische punten kunt u zo’n badgreep bevestigen aan de muur. Bij uw douchecabine of bad bijvoorbeeld. Maar vergeet ook de wand bij uw toilet niet. Met een badgreep kunt u zich makkelijker optrekken. Het geeft dus niet alleen houvast, maar ook extra steun. Ideaal voor mensen die niet zo mobiel zijn; dit hulpmiddel kan eraan bijdragen dat iemand zichzelf langer zelfstandig kan wassen en minder vaak hulp hoeft in te schakelen.

 

Badgrepen online bestellen

Onze badgrepen zijn niet te bezichtigen in onze badkamershowroom in Maurik. Maar natuurlijk kunt u ze wél gewoon online bestellen. En naast badgrepen hebben we nog meer bad accessoires voor uw badkamer. Zoals badbruggen die u over uw bad hangt en waarmee u een soort ‘tafeltje’ heeft tijdens het badderen. En ook hebben we badmandjes: chromen rekjes die u aan de wand bevestigt. Ideaal voor uw shampoo en doucheolie!