Doucherekjes

Doucherekjes zijn er in allerlei vormen en maten. Welk doucherekje past in uw badkamer, hangt dus af van uw wensen en uw badkamerinterieur. Bij Sanitaireiland kunt u doucherekjes kopen van de merken Geesa, K-Design en Smedbo.

Praktisch tijdens het douchen

Doucherekjes zijn enorm praktisch. U bewaart er de producten in die u tijdens het douchen gebruikt. Producten als shampooflessen, douchegel, sponzen en scheermesjes. Zo heeft u ze altijd bij de hand. Alle doucherekjes hebben een zogenaamd draadmodel. Er blijft dus geen water in staan.

 


Vorm van het doucherekje

Doucherekjes zijn er in allerlei vormen. Driehoek, halfrond, kwartrond, ovaal, rechthoek en vierkant. Ook kunt u kiezen voor een hoekmodel. Deze doucherekjes zijn speciaal ontworpen om ze in de hoek van uw doucheruimte te bevestigen. Handig voor als u een kleine douche heeft of niet te veel obstakels wilt aan de wand. Het doucherekje neemt op deze manier zo min mogelijk ruimte in.

 


Doucherekjes zonder te boren

Wilt u liever niet boren in de muur? Dan is een doucherekje met ophangsysteem ideaal. Deze hangrekjes hebben twee haken. Hiermee hangt u ze gemakkelijk aan de zijwand van uw doucheruimte of douchecabine. Heeft u wat meer ruimte in uw douche of badkamer? Dan kunt u ook kiezen voor een groot doucherek. De hoekdraadkorf van Smedbo staat los op pootjes en plaatst u in een hoek. Het rek heeft drie etages en biedt dus volop ruimte voor al uw douchespullen.

 


Een doucherekje dat past bij uw douchegewoonte

Er is een enorme keuze in vormen en afmetingen van doucherekjes. Bedenk bij het aanschaffen dus vooral waarvoor u het doucherekje gaat gebruiken. Dit is afhankelijk van uw douchegewoonte. Zo is voor een ouderwets stuk zeep een laag doucherekje of een zeepkorf toereikend. Doucht u altijd met een spons, dan is een iets hoger doucherekje handig, zodat de spons er niet snel vanaf valt. Wilt u ook douchegel- en shampooflessen in het rekje bewaren? Ga dan voor een hoger doucherek om te voorkomen dat de flessen er snel uitvallen.

 


Een doucherekje dat past in uw badkamer

Natuurlijk wilt u dat het doucherekje wel in uw badkamer past qua design. De vorm van het doucherekje bepaalt dit al voor een groot gedeelte. Als u een moderne badkamer heeft met veel hoekige vormen, dan is een vierkant of rechthoekig doucherekje een goede keuze. Heeft u juist veel ronde vormen in uw badkamer, dan is slim om deze ronde vorm door te zetten in de keuze van uw doucherekje.

 


Glanzend of mat doucherekje

Ook belangrijk voor de uitstraling van uw douche, is het materiaal van het doucherekje. Zo hebben we bij Sanitaireiland doucherekjes met een glanzende en matte finish. Zo’n doucherekje van mat chroom past uitstekend in een eigentijdse badkamer.

 


Alles voor uw douche bij Sanitaireiland

Naast doucherekjes hebben we bij Sanitaireiland nog meer toebehoren voor uw douche. Zoals handdouches, douchestangen, doucheslangen en douchegoten. Al deze producten kunt u online kopen in onze webshop. Wilt u graag advies over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Of kom naar onze badkamershowroom in Maurik. Met 3000m2 aan sanitair doet u hier volop badkamerideeën op.