Douchestoelen

Sanitaireiland heeft een breed assortiment douchestoelen. Een douchestoel kopen kan eenvoudig online in onze webshop. Tegenwoordig onderscheiden we twee soort douchestoelen; een douchestoel opklapbaar en een douchekruk. De meeste douchestoelen zijn direct leverbaar en heeft u binnen een week in huis. 

Douchestoel opklapbaar

Een opklapbare douchestoel monteert u aan een muur in uw douche, u heeft dus een douchestoel aan de muur. Het voordeel van een douchestoel die u in kunt klappen, is dat deze niet in de weg staat als u hem niet nodig heeft. Niet iedereen binnen een gezin wil gebruik maken van een douchestoel. De opklapbare douchestoel kan na gebruik eenvoudig worden ingeklapt, waardoor u weer alle ruimte heeft in uw douche. We noemen dit ook wel de ruimtebesparende douchestoel.

 

 

Douchekruk

Naast de opklapbare douchestoel, hebben we ook douchekrukken in ons assortiment. Een douchekruk is, zoals de naam al verklapt, een kruk voor in uw douche. Het voordeel van een douchekruk is dat u deze na gebruik weer uit uw douche kunt halen. Stel dat u in een gezin woont waar niet iedereen gebruik hoeft of wilt maken van een douchekruk, dan is een verplaatsbare douchekruk erg handig. Sommige douchekrukken hebben een kleine leuning voor in de rug, maar veelal is dit niet het geval. Let bij de aanschaf van een douchekruk, goed op de hoogte van het douchekruk. Hier zit per merk en model verschil in.

 

 

Een douchestoel kopen doet u online bij Sanitaireiland. Kiest u voor de opklapbare douchestoel, of heeft u liever een douchekruk in uw badkamer? Over beide soorten douchestoelen valt wat te zeggen, maar één ding staat vast, ze geven allebei het comfort wat u nodig heeft. Als u vragen heeft over een douchestoel, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze binnendienst, of langskomen in onze 3000m² grote badkamer showroom.