Douchewissers

Met een douchewisser wist u in één simpele beweging alle druppels van de douchewand. Belangrijk, want zo heeft kalkaanslag geen kans en blijft uw doucheruimte langer mooi. Bij Sanitaireiland kunt u douchewissers kopen van de badkamermerken Sealskin en Smedbo.

Waarom een douchewisser?

Is het u weleens opgevallen hoeveel waterdruppels er na een douchebeurt achterblijven in de douchecabine? In de douchebak, op de douchewanden en op de douchedeur? Als u net een nieuwe douche heeft, dan valt dit misschien nog erg mee, de glazen douchedeuren zijn tegenwoordig bijna altijd voorzien van een coating waarop douchedruppels geen houvast hebben. Toch blijven de druppels alsnog achter op de muren en op de vloer. Laat u deze telkens weer opdrogen, dan resulteert dit na jaren in kalkaanslag. Door na elke douchebeurt de druppels weg te wissen, voorkomt u dit. Het is een kleine moeite, maar het loont echt.

 

Een douchewisser die geen afbreuk doet aan uw badkamer

Naast dat u het wellicht te veel moeite vindt, kunt u ook als bezwaar hebben dat douchewissers afbreuk doen aan uw zorgvuldig uitgezochte badkamer. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn! De douchewissers die we bij Sanitaireiland in het assortiment hebben, zien er stuk voor stuk luxe uit. Geen plastic, maar een strak design en chromen kleur. Dit maakt dat zo’n wisser er allesbehalve goedkoop uitziet.

 

Douchewisser met bijpassende houder

Onze douchewissers worden allemaal geleverd met een bijpassende houder. Ideaal, want zo slingert uw douchewisser niet door de douchecabine. U hoeft hem niet op de grond te bewaren of in het doucherekje te proppen. De wisser heeft altijd zijn eigen vaste plek – dat staat wel zo chic. Ideaal is dat u niet hoeft te boren in de muur, want de houders hebben een zelfklevende achterkant of een ophanghaak.

 

Douchewissers online bestellen

Onze douchewissers zijn niet te bezichtigen in onze showroom in Maurik, maar u kunt ze wel gewoon online kopen in onze webshop. Mocht de douchewisser toch niet naar wens zijn, dan kunt u hem zonder problemen binnen veertien dagen retourneren. En naast douchewissers kunt u voor nog meer douche accessoires bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor douchestoelen en doucherekjes!