Toilet accessoires

Zijn uw toilet accessoires aan vernieuwing toe, of heeft u überhaupt nog geen accessoires voor uw wc? Neem eens een kijkje in het grote assortiment toilet accessoires van Sanitaireiland. Wij hebben wc accessoires in alle vormen, maten en kleuren. Veel van onze accessoires zijn direct uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, is nog deze week in huis. U zult zich wellicht afvragen welke toilet accessoires niet mogen ontbreken in uw toilet. Wij helpen u graag op weg. 

 

De badkameraccessoires zijn NIET TE BEZICHTIGEN in onze badkamer showroom Briljant Sanitair in Maurik

Toiletborstelhouder

Laten we bij het begin beginnen, een houder voor de toiletborstel. Een wc borstel houder is sporadisch nog wel eens los verkrijgbaar, tegenwoordig worden toiletborsthouders echter meer verkocht als complete toiletborstelset. Een toiletborstelhouder set bevat een toiletborstelhouder en een wc borstel met steel. U kunt de keuze maken voor een hangende toiletborstelhouder, of een staande toiletborstelhouder.

 


Toiletrolhouder

Vanzelfsprekend mag ook de toiletrolhouder niet ontbreken in uw toilet. Waar moet u op letten bij het kopen van een toiletrolhouder? Eigenlijk valt en staat dit met het design van de toiletrolhouder. Kiest u voor een verchroomde houder, of heeft u liever die stoere rvs look? Wij hebben een groot assortiment toiletrolhouders van o.a. Geesa, Smedbo en Grohe. Met name Geesa staat bekend om haar grote aanbod toiletrolhouders.

 


Reserverolhouder

Voor de reserve toiletrol, hebben we ook een houder nodig. Dergelijke houder wordt ook wel een reserverolhouder genoemd. Waar u op moet letten? Op het design en de kleur van de reserverolhouder. Veel mensen kiezen er bewust voor om de reserverol van hetzelfde merk als de toiletrolhouder te kopen. Reden? Dan past het goed bij elkaar.

 


Toiletborstels

Mocht enkel en alleen de borstel van uw wc aan vervanging toe zijn, kunt u ervoor kiezen om een losse toiletborstel te kopen. U kunt bij Sanitaireiland kiezen voor een losse borstel, of een borstel met steel. Gaat u voor de zwarte of witte toiletborstel?

 


Toilet accessoires sets

Geen zin om de accessoires voor uw toilet bij elkaar te zoeken? Kies voor een complete toilet accessoires set. U kunt er zeker van zijn dat alles goed bij elkaar past. Met name Geesa staat bekend om haar voordelige toilet accessoires set. U heeft de keuze uit verschillende series, elke serie wordt gekenmerkt door een eigen design en kleur.

 


Als u uw toilet accessoires wilt vervangen, of als u simpelweg nog geen accessoires voor uw wc heeft, bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment toilet accessoires in allerlei kleuren, vormen en maten. Of u nu op zoek bent naar een toiletborstelhouder, toiletrolhouder, toiletborstel of compleet toilet accessoires set, wij kunnen u van dienst zijn. Toilet accessoires koopt u eenvoudig online bij Sanitaireiland. Heeft u hulp nodig bij het bestellen, of heeft u vragen over een product? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, of kom langs in de grootste badkamer showroom van Nederland in Maurik.