Reserverolhouders

Met een reserverolhouder in de badkamer of de toiletruimte heeft u altijd toiletpapier bij de hand. Omdat deze houders een mooi design hebben, presenteert u de wc-rollen op een subtiele manier. Bij Sanitaireiland kunt u reserverolhouders bestellen van de merken Geesa, Hansgrohe, K-Design, Kludi en Smedbo.

Waarom een reserverolhouder bij het toilet?

Natuurlijk kunt u het toiletpapier ergens uit het zicht in een kast bewaren - maar waarom niet in de buurt van het toilet? Aan een luxe reserverolhouder die aan de wand is bevestigd? Op deze manier heeft u altijd voldoende toiletpapier bij de hand. Zeker voor in de toiletruimte waarvan ook uw gasten gebruik maken, is het prettig om te weten dat er altijd voldoende wc-papier aanwezig is. Een reserverolhouder presenteert de wc-rollen dan op een subtiele manier.

 

Reserverolhouders in uiteenlopende designs

Natuurlijk hanteert u een bepaalde stijl in het interieur van uw toiletruimte of badkamer. Daarom zijn de reserverolhouders die we bij Sanitaireiland in het assortiment hebben in uiteenlopende designs te bestellen. Zo zijn er houders in chroom en mat chroom, met afgeronde en hoekige vormen, met klep of zonder klep. Bij het kiezen voor de kleur en de vorm, kijkt u bijvoorbeeld naar de andere chroomkleurige accessoires in uw badkamer; zoals de toiletrolhouder, het handdoekrek of de kraan. Is alles glanzend? Dan is een glanzende reserverolhouder waarschijnlijk de best passende optie.

 

Horizontale of verticale reserverolhouder

Naast de kleur en vorm van de reserverolhouders, heeft u de keuze uit diverse modellen. Zo zijn er horizontale en verticale toiletrolhouders. Zo’n horizontale houder biedt meestal plaats aan twee wc-rollen, een verticale houder biedt meestal plaats aan zo’n twee tot drie rollen. Het is maar net aan welke variant u de voorkeur geeft. Liever een staande reserverolhouder, in plaats van één die u aan de wand bevestigt? Kijk dan eens naar de Geesa Haiku reserverolhouder. Deze heeft een elegant ontwerp en biedt plaats aan drie toiletrollen.


Toiletaccessoires kopen uit dezelfde serie

Om écht eenheid te creëren in uw badkamer of toiletruimte, raden wij aan om toiletaccessoires te kopen van één serie. Elk badkamermerk heeft namelijk accessoires die precies bij elkaar passen qua design. Zo’n serie bestaat bijvoorbeeld uit een toiletrolhouderreserverolhoudertoiletborstel en toiletborstelhouder. In onze online shop filtert u de producten eenvoudig aan de linkerkant op merk en serie. Lastig online kiezen? Wilt u de reserverolhouders eens in het echt zien? Kom dan naar onze showroom in Maurik! Hier doet u volop badkamerinspiratie op.