Toiletborstelhouders

Een toiletborstelhouder is een onmisbare accessoire in elke badkamer. Bij Sanitaireiland hebben we toiletborstelhouders met een mooi ontwerp. Dankzij het glazen of chromen design doen deze geen afbreuk aan uw badkamer! De houders zijn van kwalitatieve merken als Geesa, Hansgrohe, K-Design en Smedbo.

Design van een toiletborstelhouder

Een toiletborstelhouder is - zoals de naam al zegt - een houder voor de toiletborstel. Misschien hebt u zo’n toiletborstelhouder liever niet in het zicht staan. Het is immers niet een meest fijne item om naar te kijken. Toch hebben de toiletborstelhouders die we bij Sanitaireiland in het assortiment hebben, stuk voor stuk een mooi design. Deze zijn van melkglas of glanzend chroom gemaakt en mogen dus best gezien worden! Ze zijn er in verschillende vormen (hoekig of afgerond), afmetingen en kleuren. U kunt dus een exemplaar bestellen dat perfect past in uw badkamerinterieur.

 

Montage van toiletborstelhouders

Sommige toiletborstelhouders zet u op de grond, andere monteert u aan de muur. Dit laatste maakt van de toiletborstelhouder een vast item in uw badkamer. Zo’n vaste plek is handig omdat de houder stevig op z’n plek wordt gehouden - maar het kan ook nadelen hebben. Immers zijn er moeilijk te bereiken hoekjes en is het schoonmaken eromheen daarom wat lastiger. Hiernaast is het natuurlijk belangrijk om meteen een strategische plek te kiezen aan de wand voor de bevestiging.

 

Waarom een luxe toiletborstelhouder?

Voor een toiletborstelhouder kunt u bij elke huishoudelijke winkel terecht, dus waarom een prijzig exemplaar aanschaffen bij een sanitair winkel – horen wij u denken. Vanwege de kwaliteit. In ons assortiment hebben we toiletborstelhouders die jarenlang mooi blijven. Zoals de Smedbo Villa Borstelset van massief messing. Deze houder heeft een glanzende finish en roest niet. Voor een eenvoudige reiniging is de inwendige plastic container eruit te halen. Maar kijk ook eens naar het Geesa Modern Art closetborstelganituur. Deze vierkante houder bevestigt u aan de wand en ziet er enorm strak uit – het doet niet eens aan een toiletborstelhouder dénken!

 

Toiletborstelhouder kopen bij Sanitaireiland

De toiletborstelhouders in het assortiment van Sanitaireiland zijn kwalitatief en hebben een slim ontwerp. Stuk voor stuk zijn het hierdoor items die best gezien mogen worden in uw badkamer of toiletruimte. Naast deze goed vormgegeven toilet accessoires, hebben we in onze online shop nog meer accessoires voor uw badkamer. Zoals wastafel accessoires, handdoek accessoires en douche accessoires. Veel van deze artikelen kunt u ook in het echt bekijken in onze showroom in Maurik. Met 3000 vierkante meter aan badkamerinterieur doet u hier volop badkamerinspiratie op!