Toiletborstels

Bent u op zoek naar een nieuwe toiletborstel voor naast u toilet? Sanitaireiland heeft een groot assortiment toiletborstels, in verschillende vormen en kleuren. Een wc borstel is een breed begrip. Het begrip toiletborstel wordt in het algemeen gebruikt voor meerdere dingen; voor een complete toiletborstel set, een losse wc borstel en een wc borstel met steel. Daarom vindt al deze producten in een categorie in onze webshop, en kan u binnen deze categorie filteren op model. 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een toiletborstel?

Allereerst moet u voor uzelf bepalen of u een losse wc borstel nodig heeft, toch liever voor een compleet nieuwe toiletborstel set gaat, of dat u houder nog goed is en u enkel en alleen een wc borstel met steel nodig heeft. Als de steel en houder van uw wc borstel nog prima zijn, kunt u ervoor kiezen om een losse wc borstel zonder steel te kopen. U heeft dan de keuze uit een zwarte, of witte wc borstel. Is uw wc borstel houder nog goed, maar wilt u de complete borstel vervangen? Kies dan voor een wc borstel met een steel. Sanitaireiland heeft een groot assortiment wc borstels van o.a. Grohe, Geesa en Smedbo te koop. Toch liever de complete toiletset lekker opfrissen? Kies dan voor een toiletborstelset.

 


Staande- en hangende toiletborstels

Kiest u ervoor om uw toiletborstel in z’n totaliteit te vervangen? Sanitaireiland heeft zowel staande toiletborstels, als hangende toiletborstels. Wat is nou het voordeel van een staande toiletborstel? Het voordeel van een staande toiletborstel, is dat deze eenvoudig te vervangen en verplaatsen is. U heeft geen boorgaten in uw muur. Het voordeel van een hangende wc borstel, is dat het er strak uitziet en dat u eenvoudig onder de wc borstel kunt schoonmaken. Het feit wil dat de vloer onder de wc borstel nogal vies wordt.

 

 

Een wc borstel kopen doet u online bij Sanitaireiland. Door ons grote assortiment toiletborstels, in alle vormen en kleuren, kan iedereen, dus u ook bij ons slagen. Of u nu op zoek bent naar een losse wc borstel, een borstel met steel, of een complete wc borstel set, wij kunnen u van dienst zijn. Veel van onze toiletborstels zijn direct uit voorraad leverbaar en heeft u binnen een week in huis. Heeft u vragen over een product? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, onze adviseurs helpen u maar al te graag.