Toiletrolhouders

In elke toiletruimte hoort een toiletrolhouder aanwezig te zijn. Daarom kunt u bij Sanitaireiland kiezen uit een groot assortiment toiletrolhouders. We hebben ze van de merken Geesa, Hansgrohe, Kludi en Smedbo. Voor elke toiletruimte en badkamer kunt u bij ons dus wel een geschikt exemplaar bestellen.

Met een toiletrolhouder heeft u altijd wc-papier bij de hand

Met een toiletrolhouder aan de wand heeft u de wc-rol altijd binnen handbereik wanneer u op het toilet zit. Dit is natuurlijk ideaal. Daarnaast is het een stuk hygiënischer om de toiletrol aan een toiletrolhouder op te hangen, dan dat deze op de grond of op het fonteintje wordt gelegd. Voor extra hygiëne hebben sommige toiletrolhouders een klep. Deze klep hangt over de rol heen en dekt de bovenkant dus altijd af. Door de klep rolt het toiletpapier iets zwaarder, waardoor de rol zichzelf nooit per ongeluk helemaal afrolt.

 

Design toiletrolhouder

Een van de punten die belangrijk zijn om op te letten bij de aanschaf van een toiletrolhouder is het design. Bij een toilet in een toiletruimte, is er sprake van een kleine, intieme ruimte. Hierin tel ieder detail zwaar mee voor de uitstraling van de ruimte. Om u hierin zo goed mogelijk te voorzien, heeft Sanitaireiland een groot aantal verschillende type toiletrolhouders in verschillende designs. Gaat u voor een hangende toiletrolhouder, of een staande toiletrolhouder?

 

Toiletrolhouder als onderdeel van een complete toilet accessoire set

De toiletrolhouder is vaak een product uit een complete serie toilet accessoires. Als u een toiletrolhouder koopt uit een serie met een strakke robuuste uitstraling, dan weet u dat de overige toilet accessoires uit dezelfde serie ook gemaakt zijn van hetzelfde materiaal en een strakke en robuuste uitstraling hebben. Alle items passen dus naadloos bij elkaar qua design. Bij Sanitaireiland kunt u ook van bepaalde series een complete toilet accessoire set kopen. Zo’n set bestaat dan uit meerdere toilet accessoires van een serie. En dit is vaak voordeliger in aanschaf.

 

Kleur en vorm van de toiletrolhouder

Al onze toiletrolhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. In het design heeft u veel keuze. Sommige hebben hele ronde vormen en andere juist weer hele vierkante. En naast de uitstraling van zo’n houder, is er ook de keuze tussen een enkele of dubbele houder. Zo’n dubbele houder is geschikt voor twee toiletrollen. Zo heeft u altijd een extra rol bij de hand. Vooral voor toiletruimtes waar ook uw gasten gebruik van maken, is dit handig. En als aanvulling op het design van de toiletrolhouder, zijn er veel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van verchroomd en rvs tot aan glans wit of mat zwart, of soms zelfs in kleuren waar niet snel aan gedacht wordt, zoals goud.

 

Toiletrolhouder online bestellen

Om eenheid en rust in uw toiletruimte te creëren, is het mooist als u alle toilet accessoires van een serie te kopen. Een serie toiletaccessoires bestaat veelal uit; een toiletrolhouder, reserverolhoudertoiletborsteltoiletborstelhouder. Bent u er nog niet uit, dan bent u ook van harte welkom om in onze 3000m² grootte showroom in Maurik te komen kijken. Hier doet u volop inspiratie voor de badkamer op.