Toiletrolhouders

In elke toiletruimte hoort een toiletrolhouder aanwezig te zijn. Daarom kunt u bij Sanitaireiland kiezen uit een groot assortiment toiletrolhouders. Voor iedereen hebben wij wel een toiletrolhouder te koop die voldoet aan de wensen van de klant.

Met een toiletrolhouder heeft u altijd wc-papier bij de hand

Door het gebruik van een toiletrolhouder heeft u de wc-rol altijd binnen handbereik wanneer u op het toilet zit. Daarnaast is het een stuk hygiënischer om de toiletrol aan een toiletrolhouder op te hangen, dan dat deze op de grond of op het fonteintje wordt gelegd. Voor extra hygiëne zijn sommige toiletrolhouders een klep over de rol heen hangen.

 

 

Design toiletrolhouder

Een van de punten wat belangrijk is om op te letten bij de aanschaf van een toiletrolhouder is het design. Een toilet is een kleine, intieme ruimte, waarin ieder detail zwaar meetelt voor de uitstraling van de toiletruimte. Om u hierin zo goed mogelijk te voorzien, heeft Sanitaireiland een groot aantal verschillende type toiletrolhouders. Gaat u voor een hangende toiletrolhouder, of gaat u toch voor een staande toiletrolhouder?

 

 

Toiletrolhouder als onderdeel van een complete toilet accessoire set

De toiletrolhouder is vaak een product uit een complete serie toilet accessoires. Als u een toiletrolhouder koopt uit een serie met een strakke robuuste uitstraling dan weet u dat de overige toilet accessoires uit dezelfde serie ook gemaakt zijn van hetzelfde materiaal en een strakke en robuuste uitstraling hebben. Bij Sanitaireiland kunt u ook van bepaalde series een complete toilet accessoire set kopen. Zo’n set bestaat dan uit meerdere toilet accessoires van een serie. En is vaak voordeliger in aanschaf.

 

 

Al onze toiletrolhouders zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Als aanvulling op het design van de toiletrolhouder, zijn er veel verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van verchroomd en rvs tot aan glans wit of mat zwart, of soms zelfs in kleuren waar niet snel aan gedacht wordt!

 

 

Om eenheid en rust in uw toiletruimte te creëren, is het mooist als u alle toilet accessoires van een serie te kopen. Een serie toiletaccessoires bestaat veelal uit; een toiletrolhouder, reserverolhouder, toiletborstel, toiletborstelhouder. Bent u er nog niet uit, dan bent u ook van harte welkom om in onze 3000m² grootte showroom in Maurik te komen kijken.