Drinkglazen

Een drinkbeker naast de wastafel in uw badkamer is wel zo makkelijk. Na het tandenpoetsen en voor het slapen gaan even een slokje water is fijn én gezond. Daarom hebben we bij Sanitaireiland drinkglazen speciaal voor de badkamer!

Drinkglazen van badkamermerken

In ons assortiment vindt u losse drinkglazen van de badkamermerken Geesa, Hansgrohe en Smedbo. Bent u op zoek naar een drinkglas dat past bij een speciale glashouder? Aan de linkerkant filtert u de glazen gemakkelijk op serie. En ook kunt u de drinkbekers hier filteren op de manier van montage, het materiaal en de kleur.

 

Drinkbeker met houder aan de wand

Een glas kunt u natuurlijk los op de wastafel neerzetten. Maar omdat zo’n drinkbeker toch een vast item is in de badkamer, zijn er badkamermerken die speciale chromen houders hebben ontworpen. Zo’n houder monteert u aan de wand. Zo heeft u altijd een vaste plek voor het bekertje en minder losse spulletjes rondom de wasbak.

 

Materiaal van de drinkglazen

Drinkglazen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Het materiaal is erg bepalend voor de uitstraling. Zo zijn er drinkbekers van glas, keramiek en kunststof. Kiest u voor glas, dan zijn er nog de opties transparant glas, matglas of getint glas. Het is maar net welke u het beste in uw badkamer vindt passen. Maar gaat u vooral voor gemak, dan is een kunststof beker natuurlijk ideaal. Deze kan immers niet kapot vallen op de badkamertegels!

 

Een vorm die past bij het badkamerinterieur

Drinkglazen voor de badkamer zijn er in verschillende vormen. Natuurlijk zijn er no-nonsense drinkglazen, maar ook zijn er design glazen verkrijgbaar. De glashouder met drinkbeker van Hansgrohe PuraVida bijvoorbeeld! Deze chromen houder heeft een cilindrische vorm en het drinkglas net zo. Weer een heel andere uitstraling heeft het Hansgrohe AXOR Massaud drinkglas. Dit bolle licht getinte glas is mondgeblazen. Deze staat prachtig bij een houten badkamermeubel en een waskom.

 

Badkamer drinkglas kopen

Bij Sanitaireiland kunt u drinkglazen en glashouders voor uw badkamer kopen. U kunt ze simpelweg in onze webshop bestellen. En naast drinkglazen hebben we nog meer accessoires voor rondom de wastafel in uw badkamer! Denk aan planchetten, wastafel mandjes en zeepdispensers, en ook aan pedaalemmers, scheerspiegels, douchewissers en toiletborstels.