Planchetten

Bent u op zoek naar een planchet voor in uw badkamer? Sanitaireiland heeft een groot assortiment planchetten. Of u nu op zoek bent naar een hoekplanchet, houten planchet, een planchet van glas, planchet voor de douche of een ander soort planchet u kan deze online kopen bij Sanitaireiland.

Wat is de functie van een planchet?

Het planchet is een van de meest veelzijdige badkameraccessoire. Geen wonder dat er in bijna elke badkamer een of meerdere planchetten hangen. Een badkamer planchet wordt ook een legplank voor uw badkamer genoemd. Op een planchet kunt u producten leggen die u in de badkamer nodig heeft.

 


Bij Sanitaireiland heeft u keuze uit planchetten van verschillende afmetingen, vormen en materialen. Het kiezen van het juiste planchet bij Sanitaireiland is niet moeilijk. Het is alleen wel belangrijk dat u rekening houdt met een aantal punten. Als eerste moet u duidelijk weten waar het planchet moet komen. Zoekt u een wastafel planchet, een douche planchet, of een houten planchet om uw handdoeken op te kunnen leggen? Aansluitend is het belangrijk dat u weet hoe groot uw planchet kan worden.

 


Een planchet tussen de wastafel en spiegel

Een wastafel planchet hangt u aan de wand tussen de wastafel en de spiegel. Een planchet boven uw wastafel kan erg handig zijn om de verzorgingsproducten op te plaatsen die anders op uw wastafel staan. Door het planchet blijft uw wastafel opgeruimd. Omdat het planchet vanwege het gebruik van uw wastafel nat kan worden, is het verstandig om een planchet te kopen die van glas of kunststof gemaakt is.

 


Douche planchet kopen

Heeft u een ruime douche? Dan kunt u ervoor kiezen om een kunststof of glazen planchet in uw doucheruimte te hangen. Dit kan een rechte of hoekplanchet zijn. U kunt er de flessen shampoo, douchegel, ect op kwijt, zo staat het op handbereik en hoeven ze niet meer in de hoek op de vloer van uw douche te staan.


Tip: om meer sfeer te creëren in uw badkamer kunt u ook kaarsen of een vaas met bloemen op een houten planchet plaatsen.

 

 

Of u nu op zoek bent naar een hoekplanchet, houten planchet, glazen planchet, of een planchet voor in uw douche. Voor iedere badkamer is er bij Sanitaireiland een passend planchet te koop. De planchetten van Sanitaireiland kunnen goed gecombineerd worden met andere badkameraccessoires. Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom bij Briljant Sanitair in Maurik, onze grote badkamer showroom om daar verschillende planchetten te komen bekijken.