Zeepdispensers

Bent u op zoek naar een zeepdispenser voor in uw badkamer of toilet? Sanitaireiland heeft een uitgebreid assortiment zeepdispensers. Er zit daarom altijd wel een zeepdispenser tussen die voldoet aan uw wensen. Onze zeepdispensers kunnen ook goed in de keuken worden gebruikt.

Zeepdispenser versus zeeppompje

Een zeepdispenser is toch gewoon zo’n zeeppompje? Een zeeppompje lijkt dan wel op een zeepdispenser, maar is zeker niet hetzelfde. Het grote verschil is dat een zeepdispenser bij 1 keer drukken meteen de juiste hoeveelheid zeep geeft die u nodig heeft om uw handen te wassen. Bij een zeeppompje moet u meerdere keren drukken voor de juiste hoeveelheid zeep. Een zeepdispenser is daarom niet alleen handiger, maar ook hygiënischer.

 


Zeepdispenser designs

Bent u op zoek naar een zeepdispenser dat door zijn landelijke, strakke of klassieke design perfect past in uw badkamer of toilet? Waar de ene persoon het design van de zeepdispenser belangrijk vindt, is een ander meer gericht op de functionaliteit en hygiëne. Bij Sanitaireiland kan iedereen slagen in het vinden van een zeepdispenser.

 


Van welk materiaal zijn zeepdispensers gemaakt?

Er zijn heel veel verschillende type zeepdispensers. Bij Sanitaireiland kunt u zeepdispensers kopen die gemaakt zijn van glas, kunststof, messing, rvs en keramiek.

 


Waar wilt u de zeepdispenser plaatsen?

Er zijn zeepdispensers die u alleen aan de wand kunt monteren, maar er zijn ook zeepdispensers die u aan de wand kunt hangen of vrijstaand op uw wastafel kunt zetten. Als u toch kiest om een zeepdispenser aan de muur te hangen, maar u wilt geen gaten wilt boren de badkamertegels dan kan een zeepdispenser ook met lijm of kit aan de muur worden bevestigd.

 


Moet uw zeepdispenser al worden bijgevuld? Vindt u het belangrijk dat u kunt zien of uw zeepdispenser al moet worden bijgevuld met zeep. Let er dan op dat u een zeepdispenser koopt die gemaakt is van helder glas of kies een zeepdispenser die speciaal een opening heeft zodat u kunt zien hoe vol de zeepdispenser nog is.

 

 

Bent u naast een zeepdispenser ook op zoek naar een ander type zeep accessoire? Kijkt u dan ook eens bij onze zeepschalen en zeephouders.