Douchekranen

De douchekraan is een onmisbaar element in de douche. Wilt u een thermostaatkraan in de douche?  Sanitaireiland heeft een groot assortiment douchekranen. En de meeste van deze douchekranen zijn direct uit voorraad leverbaar. Een douchekraan koopt u online bij Sanitaireiland. 

Douchekraan kopen

Wilt u een douchekraan kopen? Dan zit u bij Sanitaireiland goed. Bij ons heeft u zoveel keus in verschillende soorten en type douchekranen, dat wij er van overtuigd zijn dat u de juiste douchekraan die voldoet aan uw wensen bij ons kan vinden.

 

 

Verschillende soorten en type douchekranen

Eén van de belangrijkste onderdelen van de douche is de douchekraan. Niet alleen zijn hier qua comfort en gebruiksgemak vele mogelijkheden in, ook qua design zijn de mogelijkheden eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een Hotbath, Brauer of Grohe douchekraan, De grote A-merken maken standaard gebruik van de laatste technieken in duurzaamheid en comfort, om zo te zorgen dat de douchekranen, zonder verlies van kwaliteit, steeds zuiniger zijn en daardoor beter zijn voor het milieu. Deze technieken zijn inmiddels zo toegankelijk, dat het design van de douchekraan een steeds grotere rol gaat spelen. Er zijn inmiddels vele verschillende douchekranen in alle vormen, maten. Bij Sanitaireiland kunt u naast een standaard (opbouw) douchekraan of inbouw douchekraan ook voor een complete douchekraan set kiezen.

  

 

Zoekt u een standaard (opbouw) douchekraan?

Opbouw, thermostatische douchekranen, zijn nog steeds de meest gangbare en meest verkochte type douchekranen. Het belangrijkste hiervan, is dat het mengdeel van de kraan buiten de muur valt en hiermee makkelijk toegankelijk is in geval van problemen. Daarnaast is het aansluiten van een opbouw kraan minder kostbaar, omdat er enkel gebruik gemaakt hoeft te worden van de warm en koud water aansluitingen die uit de muur komen. Alle overige leidingen worden van daaruit aangesloten (de aansluitingen naar de douchekop en eventueel de handdouche). Dit maakt dat ze veelal goedkoper zijn in aanschaf, en daarnaast ook in montage. Echter wordt hier niet gespaard in design. Er zijn vele verschillende modellen en stijlen opbouwkranen verkrijgbaar. Bij Sanitaireiland kunt u ook een douchekraan set kopen. Een douchekraan sets bestaat uit; een douchekraan met een regendouche, of een mooie grote douchekop. Vaak is het kopen van een douchekraan set voordeliger dan wanneer u de onderdelen van de douchekraan set los zou kopen.

 

 

Inbouw douchekraan

Verder hebben wij ook een groot assortiment inbouw douchekranen. Door het achter de muur verwerken van leidingen en aansluitingen, behoudt u de volle ruimte in uw douche. Daarnaast kunt u in vele gevallen met binnenwerken en verschillende aansluitingen werken, waardoor het mogelijk is meerdere uitloop opties te verbinden aan uw kraan. Bij een inbouw douchekraan komen alleen de knoppen uit de wand, dit maakt de inbouw douchekraan erg onderhoudsvriendelijk.

 

 

Beide type douchekranen zijn in eindeloos veel verschillende vormen, modellen en designs verkrijgbaar. Bij het kiezen van de douchekraan die u het best vindt passen in uw badkamer, dient u aan veel dingen te denken. Vergeet hierbij echter nooit het uiterlijk! Iedere douchekraan voegt op zijn eigen manier iets toe aan uw badkamer, de uitstraling van de douchekraan moet net als alle andere elementen in de badkamer, zoals bijvoorbeeld uw wastafelkraan, passen in de stijl van uw badkamer.

 

 

Bent u opzoek naar een kraan voor uw douche? Sanitaireiland heeft de douchekraan die voldoet aan uw wensen al voor u klaar liggen u hoeft de opbouw, inbouw douchekraan of doucheset alleen nog maar in de winkelwagen te stoppen en uw bestelling af te ronden. Wilt u nog iets weten over een douchekraan? Neemt u dan gerust contact met ons op, of kom langs in onze grote badkamer showroom, ruim 3000m² aan badkamer inspiratie en complete badkamers. Briljant Sanitair in Maurik is de grootste badkamer showroom van Nederland.