Fonteinkranen

Bent u op zoek naar een fonteinkraan voor in uw toiletruimte? Dan bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met verschillende kleuren, maten en type toiletkranen.  

Fonteinkraan, ook wel toiletkraan en wc kraan genoemd. Fonteinkranen zijn speciaal ontwikkeld om op een fontein geplaatst te worden. Wc kranen zijn veelal compacter dan een standaard wastafelkraan. Ook hebben fonteinkranen een kortere uitloop zodat het water ook niet over de rand van het fonteintje heen stroomt.

 


Wordt het een opbouw en inbouw fonteinkraan?

Binnen de categorie fonteinkranen heeft u de keuze uit inbouw en de standaard opbouw fonteinkranen. Inbouw fonteinkranen worden aan de wand gemonteerd en opbouw fonteinkranen komen op de fontein te staan. Houdt u er bij een standaard opbouw fonteinkraan rekening mee dat er wel een kraangat in het fonteintje moet zitten.

 


Bij ons kunt u fonteinkranen kopen van gerenommeerde A-merken zoals; Grohe, Hotbath, Hansgrohe en Brauer. Bent u op zoek naar een goed betaalbare fonteinkraan met een mooi design, van goede kwaliteit? Koop dan een toiletkraan van het merk Brauer bij Sanitaireiland.

 


Besparen met een fonteinkraan

U kan op twee manieren besparen met een fonteinkraan. Deze manieren leggen we graag aan u uit. Als u wilt besparen met uw fonteinkraan kan u ervoor kiezen om een koud water toiletkraan te kopen. Hierdoor bespaart u energie, omdat u geen warm water gebruikt. De andere manier is om een zelfsluitende kraan te kopen voor op het toilet. Bij een zelfsluitende kraan hoeft maar op één knop te drukken. Vervolgens geeft de kraan de ingestelde hoeveelheid water, waardoor u waterverspilling voorkomt. Naast het feit dat het waterverspilling voorkomt is het ook hygiënischer, omdat u na het handen wassen de kraan niet meer hoeft aan te raken.

 


Bent u op zoek de fonteinkraan voor op uw fontein bij het toilet? Bij Sanitaireiland heeft keuze uit inbouw en opbouw fonteinkranen. Wij hebben als u dat liever ook complete fonteinsets. Heeft u nog vragen of advies nodig over fonteinkranen, fonteinen, of fonteinsets? Neemt u gerust contact met ons op of kom de diverse badkamerkranen in onze badkamer showroom bekijken.