Spiegelkasten

Een spiegelkast in uw badkamer is de ideale oplossing om al die spullen die nu op uw wastafel staan, netjes in op te bergen. Sanitaireiland heeft een breed assortiment spiegelkasten, zowel badkamer spiegelkasten met verlichting, als zonder verlichting. Steeds meer mensen kiezen voor een spiegelkast in hun badkamer. U zult uzelf wellicht afvragen waar u op moet letten bij het kopen van een badkamer spiegelkast. Wij leggen de verschillen wij graag aan u. 

Badkamer spiegelkast met verlichting

De eerste keuze die u moet maken, is of u een spiegelkast met, of zonder verlichting wilt. Een badkamer spiegelkast met verlichting, is veelal voorzien van geïntegreerde verlichting, of standaard opbouw verlichting. Als u kiest voor een badkamer spiegelkast zonder verlichting, kunt u ervoor kiezen om met spots te werken, of separaat opbouw verlichting te bestellen. Een badkamer spiegelkast met verlichting ziet er erg strak en mooi uit en is ook nog eens super praktisch.

 


Spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren

Sanitaireiland onderscheidt twee soorten spiegelkasten; een badkamer spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren en een spiegelkast met enkelzijdige spiegeldeuren. Het voordeel van een spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren, is dat u ook in de spiegel kunt kijken als de deur van uw badkamer spiegelkast open staat. Erg makkelijk bij het föhnen van uw haar, of het scheren van uw gezichtshaar. Een spiegelkast met enkelzijdige spiegeldeuren is veelal iets goedkoper, de binnenkant is in dezelfde kleur afgewerkt als de rest van de badkamer spiegelkast.

 


Badkamer spiegelkast met wandcontactdoos

Tegenwoordig zijn veel spiegelkasten voorzien van een wandcontactdoos, deze zit standaard ingebouwd in de spiegelkast. Een wandcontactdoos is erg makkelijk bij het opladen van uw elektrische tandenborstel, scheerapparaat, of bij het föhnen van uw haren.

 


Als u op zoek bent naar een badkamer spiegelkast, bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment spiegelkasten voor de badkamer met verlichting en zonder verlichting. Daarnaast kunt u kiezen of u een badkamer spiegelkast met dubbelzijdige of enkelzijdige spiegeldeuren wilt kopen. Een badkamer spiegelkast kopen kan eenvoudig online bij Sanitaireiland. Heeft u hulp nodig bij de aanschaf van een spiegelkast? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, of kom eens langs in onze grote badkamer showroom. In onze 3000m² grote showroom, hebben wij een groot aantal verschillende badkamer spiegelkasten hangen.