Ontdek het bad van uw dromen!

Een bad creëert in de badkamer dé plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het geeft het ultieme wellness gevoel. Maar welk bad past het beste in uw badkamer en waar let u op bij het kopen van een bad? 

Voor iedere badkamer een geschikt bad

Het is een illusie dat u een grote badkamer nodig heeft om een bad te plaatsen. Voor elke badkamer is een bad te vinden. Ook voor kleinere ruimtes. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos! Vrijstaand, tegen de wand of een hoekopstelling. Een designbad, ergonomisch vormgegeven, combibad (combinatie tussen douche en bad) of een luxueus bubbelbad. Bovendien zijn ze er tegenwoordig in zo’n beetje elke denkbare vorm, kleur en maat. Sanitaireiland helpt u graag met het vinden van het juiste bad.

 

Verschillende soorten baden

Hieronder vindt u een overzicht met de verschillende mogelijkheden van Sanitaireiland op het gebied van baden.

 

Ligbad

Een ligbad wordt vaak toegepast in een badkamer. De klassieke, rechthoekige ligbaden komen in alle badkamers tot hun recht, omdat ze zowel tegen de muur, onder een raam als in het midden kunnen worden gepositioneerd.

 

Vrijstaand bad

Een heerlijk bad dat een statement maakt in uw badkamer? Dat is het vrijstaande bad. Een vrijstaand ligbad is een bad dat vrij in een ruimte kan staan. Vrijstaande baden kunnen op poten staan of direct op de grond. De meeste mensen een vrijstaand bad wanneer ze het bad los van de muur of tegen één wand willen plaatsen. Wist u dat er voor elk interieur een vrijstaand bad verkrijgbaar is? Sanitaireiland helpt u graag een keuze maken.

 

Hoekbad

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt een hoekbad geplaatst in een hoek van de badkamer. Met een hoekbad richt u uw badkamer zo efficiënt mogelijk in. Hoekbaden zijn er in het groot en in het klein, dus perfect voor zowel grote als kleine badkamers. Voeg daar nog eens aan toe dat hoekbaden van nature een stijlvolle uitstraling hebben. Uw droombadkamer is met een hoekbad alweer een stap dichterbij!

Baden in alle soorten en maten

Terug naar overzicht