Hotbath kranen

 

Kranen zijn een belangrijk accessoire in uw badkamer. Met de Hotbath kranen van Sanitaireiland haalt u Italiaans design in huis. De kranen series van Hotbath hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van volledig messing.

 

De kranen zijn leverbaar in diverse formaten en samenstellingen, zoals bijv. hoogglans chroom of geborsteld staal. Voor elk type badkamer is er een passende hotbath kraan te koop. Zo is de Hotbath Bloke uitermate geschikt voor de moderne, design badkamer. De Hotbath Laddy pas weer uitstekend in de minimalistische badkamer.

 

Voordelen Hotbath kranen

  • Geen verspilling van warm water
  • Geen verspilling door verwarming van het leidingwerk
  • Geen verspilling van energie
  • Geen verspilling van geld

 

Hothbath EcoAir Systeem

 

Nieuw in het Hotbath programma is het Ecoair systeem, gebaseerd op het Venturi effect. In het kniegewricht is een vernauwing aangebracht, een Venturi. Het passende water ondergaat daardoor een snelheidsverhoging en er ontstaat op die plek een drukverlaging, waardoor lucht aangezogen en vermengd met het water wordt. Het Ecoair systeem kent geen conformtverlies echter wel een forse besparing van het waterverbruik. Dit geldt voor alle opbouwhoofddouches.

 

Hotbath inbouw douchekranen

Terug naar overzicht