Een stijlvolle kraan koop je bij Sanitaireiland

Voor de badkamer en het toilet is er een zeer rijk assortiment kranen te koop. Elk type kraan heeft voordelen en nadelen. Uiteraard moet u vooral zelf bepalen welke soort kraan het beste past bij jouw smaak, behoefte en eisen.

 

Bekijk hier al onze kranen.

 

  

Maak uw badkamer compleet met stijlvolle kranen!

In de badkamer draait alles om water. Om dit aan te voeren, heeft u natuurlijk kranen nodig. Vandaag de dag is een kraan echter al lang niet meer alleen een functioneel element in deze ruimte. Nee, kranen mogen ook mooi zijn! Sterker nog; veel getalenteerde designers wijden zich tegenwoordig aan het ontwerpen van kranen en ander sanitair. Door te kiezen voor smaakvolle kranen, kunt u dus ook uw badkamer omtoveren tot een stijlvolle ruimte in het huis.

  

  

Kranen kiezen: waar moet u op letten?

Natuurlijk is het uiterlijk van de kraan van uw keuze van belang, maar boven alles moet deze zijn functie goed vervullen. Wees daarom slim in het kiezen van de juiste kraan voor de juiste locatie en functie in de badkamer. Een kraan boven uw wasbak moet vaak andere eigenschappen hebben dan een kraan boven het bad bijvoorbeeld. De laatstgenoemde kan bijvoorbeeld wat lager zijn, terwijl het vaak prettig is om boven de wastafel een kraan te hebben met een hogere, langere hals. De kraan bij het fonteintje naast een eventueel toilet kan vaak weer een wat compacter formaat hebben. In ons ruime assortiment vindt u voor iedere plek de juiste kraan. Onze badkamerspecialisten geven u graag advies op maat.

 

  

Creëer een mooie samenhang in uw badkamer.

Wilt u graag een mooie samenhang creëren tussen de diverse kranen in de badkamer, dan kunt u verschillende exemplaren kiezen uit dezelfde lijn. U heeft gelukkig een ruime keuze uit allerlei stijlen. Gaat u voor ronde vormen, of houdt u meer van hoekig? Verkiest u een klassieke stijl, of kan het u niet modern genoeg zijn? Gebruik kranen om ook uw badkamer een uitdrukking te laten zijn van uw persoonlijke wensen en smaak.

 

Een groot assortiment kranen bij Sanitaireiland

 

3000m² showroom en persoonlijk advies

Kent u uw wensen of doet u liever inspiratie op in onze showroom? Kom dan langs bij Sanitaireiland en laat u persoonlijk voorlichten. Wij kunnen u ons assortiment kranen laten zien en u er alles over vertellen.

Terug naar overzicht