Badkamerspiegelkasten komen voor in alle maten en soorten. Een keuze maken uit het ruime aanbod is daarom niet altijd even makkelijk. Voor het kiezen van de juiste badkamer spiegelkast geeft Sanitaireiland een aantal praktische tips.

 

Voordelen badkamer spiegelkast


Het is ideaal om een badkamer spiegelkast boven je badmeubel te plaatsen. Een badkamer spiegelkast heeft veel voordelen. Wilt u wat meer opbergruimte in de badkamer? Dan is een spiegelkast de ideale oplossing, al uw spulletjes netjes geordend en op ooghoogte opgeborgen. Maar niet alleen als opbergruimte is een spiegelkast ideaal, in veel spiegelkasten zitten veel extra's, zoals een extra stopcontact vergrootspiegel / scheerspiegel en niet te vergeten een goede verlichting. De spiegelkasten van tegenwoordig kunnen met losse spots, TL verlichting, maar veel vaker met LED verlichting uitgerust worden.

 

Spiegelkasten met verlichting


Je badkamer snel een nieuw gezicht geven? Meer sfeer en ruimte brengen in deze ruimte? Dat kan met een mooie spiegelkast. De spiegelkasten zijn er van klassiek-elegant tot modieus-exclusief. Aan jou de keuze.

 

Houten spiegelkast met dubbelzijdige spiegeldeuren

Terug naar overzicht