Doucheslangen

Is uw doucheslang aan vervanging toe? Neem een kijkje in het brede assortiment doucheslangen van Sanitaireiland. Of u nu op zoek bent naar een Grohe doucheslang, of een doucheslang van Hotbath of Brauer, u kunt deze eenvoudig online kopen bij Sanitaireiland.

Doucheslangen in verschillende lengtes

Een doucheslang is verkrijgbaar vanaf 100cm en de meest lange variant heeft een lengte van 200cm. U zult zich wellicht afvragen wat nou de beste lengtemaat voor de doucheslang is. In alle eerlijkheid, kunt u hierin geen verkeerde beslissing maken. Doucheslangen van 100cm en 150cm worden het meest verkocht. Als uw douchestang wat hoger op uw muur hangt, adviseren wij om een wat langere doucheslang te kopen. U zou er dan voor kunnen kiezen om een doucheslang van 175cm of 200cm te kopen. Als u dit niet doet, heeft u kans dat uw doucheslang te kort is om de handdouche te bereiken.

 


Gladde of geribbelde doucheslang

Vroeger werden er enkel en alleen geribbelde doucheslangen verkocht. Tegenwoordig zien we de vraag naar gladde doucheslangen sterk toenemen. U zult zich wellicht afvragen wat het voordeel van een gladde doucheslang is. Met name dat hier geen zeepresten tussen komen te zitten. U herkent het probleem vast wel; de ribbels in uw doucheslang zitten vol met zeepresten. Het nadeel van een gladde doucheslang is dat deze wat stugger is en wat minder mooi in uw bad hangt. Op zoek naar een praktische doucheslang? Kies dan voor een gladde doucheslang. Gaat u liever voor een mooie doucheslang? Kies dan voor een geribbelde doucheslang in uw douche.

 


Doucheslangen in verschillende lengtes vindt u online bij Sanitaireiland. Zowel gladde, als geribbelde doucheslangen zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Als u vandaag besteld, kunt u nog deze week die vieze oude doucheslang weggooien. Een doucheslang koopt u eenvoudig online bij Sanitaireiland. Twijfelt u, of heeft u advies nodig bij de aanschaf van een doucheslang? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, of kom langs in onze grote badkamer showroom.