Schuifdeuren

Schuifdeur is de ideale oplossing als u kleine badkamer heeft, maar toch een afgesloten doucheruimte wilt. Sanitaireiland heeft een groot assortiment schuifdeuren voor uw douche van o.a. het A-merk Sealskin, in verschillende hoogtes, breedtes, glassoorten en afwerkingen. 


Schuifdeur is de ideale oplossing voor een kleine badkamer

In uw kleine badkamer wilt u de ruimte die u heeft optimaal benutten en ook nog genoeg bewegingsruimte overhouden. Een schuifdeur om uw doucheruimte mee af te sluiten is daarom de juiste oplossing voor uw douche. Door het gebruik van een douche schuifdeur heeft u geen last van een vervelende openslaande douchedeur, die u vervolgens alleen maar weer gesloten krijgt door buiten de badkamer te gaan staan of over uw wastafel heen te gaan hangen. Nee, wij van Sanitaireiland zijn ervan overtuigd dat u daar niet op zit te wachten in uw nieuwe badkamer. Door het gebruik van een schuifdeur heeft u daar geen last van, omdat de douchedeur daarbij over het vaste deel van de schuifdeur heen schuift.

 


Verschillende varianten schuifdeuren

Bij Sanitaireiland kunt u 3 verschillende varianten schuifdeuren voor uw douche kopen; 1-delige, 2-delige en 3-delige schuifdeuren. Door uw douche af te sluiten met een douchedeur, zorgt u er ook voor dat de rest van uw badkamer droog blijft.

 


Met een schuifdeur van Sanitaireiland bespaart u veel ruimte in uw badkamer bespaard. Schuifdeuren worden veel gebruikt als deur in een grote nis. De meeste schuifdeuren zijn ook te combineren met een zijwand, u creëert dan een douchecabine.

 


Heeft u de schuifdeur voor uw douche in onze webshop kunnen vinden? Dan kunt u hem direct online bestellen bij Sanitaireiland. Bent u er nog niet uit of heeft u meer advies nodig bij het kiezen van de juiste douchedeur voor in uw badkamer. Neemt u dan contact op met onze klantenservice of kom verschillende schuifdeuren, pendeldeuren, draaideuren en vouwdeuren bekijken in onze grote badkamer showroom.