Douchegarnituur

De keuze voor het juiste douchegarnituur is niet altijd even makkelijk. Met de introductie van regendouches een aantal jaar geleden, is er tegenwoordig een enorm aanbod aan douchegarnituur.

Doucheset

Bent u specifiek op zoek naar een doucheset? Laat u zich verbazen door het grote assortiment regendouches van Sanitaireiland. Een regendouche is verkrijgbaar in twee varianten; de opbouw- en inbouw variant. Heeft u liever geen regendouche? Wij bieden ook douchesets aan. Een doucheset wordt altijd compleet geleverd met douchekraan, handdouche set en eventueel een regendouche of douchestang set.

 


Badset

Naast douchesets hebben we ook een groot aantal badsets in ons assortiment. Een badset is een complete set, bestaande uit; een badkraan en handdouche set. Bij Sanitaireiland vindt u badsets met een opbouw badkraan maar ook met inbouw of tegelrand badkraan. Er zijn ook badsets die compleet worden geleverd met een douchestang. Badsets zijn verkrijgbaar in verschillende vormen.

 


Handdouche set

Is uw handdouche set aan vervanging toe? Bekijk dan ons aanbod handdouche sets. Een handdouche set wordt compleet geleverd met een wandhouder, doucheslang en handdouche. Liever een douchestang kopen? Sanitaireiland is u graag van dienst. Wij hebben luxe douchestangen in verschillende vormen en maten. Let hierbij wel goed op of het om een inbouw- of opbouw glijstang gaat. Gaat u voor de strakke staafhanddouche, of heeft u liever een ronde handdouche met meerdere straalstanden voor optimaal comfort? Bij ons is de keuze reuze!

 

 

Heeft u het juiste douchegarnituur nog niet gevonden? Komt u dan eens langs bij Briljant Sanitair in Maurik. Met 3000m² showroom de grootste badkamer showroom van Nederland. Met goed advies en inspiratie kunt u hier alsnog slagen in het kopen van een regendouche, doucheset of badset.