Douchekoppen

De douchekop is een van de belangrijkste items in uw badkamer. Douchekoppen zijn er in heel veel soorten en maten. U zal er altijd een vinden die voldoet aan uw wensen. Een goede douchekop zorgt door de optimale douchestraal voor een prettige douche ervaring. Daarnaast maakt een mooie douchekop de sfeer in uw badkamer compleet.

Handdouches

Een handdouche is een losse douchekop die eenvoudig uit de houder gehaald kan worden waardoor je alle controle hebt over de waterstraal. Losse handdouches zijn een eenvoudige, makkelijk te installeren en goedkope oplossing voor uw complete badkamer.

 


Waterbesparende douchekoppen

Bent u bewust bezig met het milieu? Een waterbesparende douchekop zorgt voor een flinke besparing op uw waterverbruik. Deze douchekoppen zijn echter niet minder comfortabel. Een waterbesparende douchekop zorgt ervoor dat er minder water per minuut door de douchekop stroomt, om toch het comfortabele douchegevoel te creëren wordt er lucht toegevoegd aan de douchestraal. Wilt u nog meer besparen in de badkamer? Overweeg dan een badkamerradiator met een hoog rendement of kies voor energiezuinige badkamerverlichting.

 


Douchekoppen met massagefunctie

Veel douchekoppen hebben de optie om te kiezen voor verschillende straalsoorten. Een massagestraal zorgt voor ontspanning en een betere doorbloeding van de huid. Een massagefunctie kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan het water pulserend uit de douchekop komen of met een hoge druk. Een massagedouche maakt van uw badkamer uw eigen wellness.

 


LED douchekoppen

Voor een prachtig effect kunt u kiezen voor een LED douchekop. Deze douchekop is voorzien van LED verlichting die de waterstraal verlicht terwijl u doucht. Dit bijzondere lichteffect geeft uw douche ervaring een nieuwe dimensie. Sommige douchekoppen met LED verlichting hebben een functie waarbij de kleur aangepast wordt aan de temperatuur van het water.

 


Regendouches

Uw douche omtoveren in een oase van rust? Als u voor een regendouche kiest haalt u luxe in huis. Een regendouche, ook wel stortdouche genoemd, geeft een royale waterstraal die voor optimale ontspanning zorgt. Bij een regendouche is de douchekop is een stuk groter dan de traditionele hoofddouche. Regendouches zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Er zijn ook regendouches die in het plafond kunnen worden ingebouwd. Een regendouche is goed te combineren met een handdouche.

 


Moderne of klassieke douchekop?

Natuurlijk wilt u dat uw douchekop ook goed past de rest van uw complete badkamer. Bekijk daarom rustig ons hele assortiment douchekoppen en vind de perfecte match voor uw badkamerstijl.

 

 

Wij hopen dat u inmiddels de keuze heeft kunnen maken voor passende douchekop. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Kom dan eens langs in onze 3000m² grootte badkamer showroom in Maurik. Hier geven wij u graag advies en laten we u de verschillende type en soorten douchekoppen ook zien.