Douchestang sets

Bent u op zoek naar een glijstangset? Sanitaireiland heeft een mooi assortiment glijstangsets, veelal binnen een week leverbaar. Een glijstangset wordt compleet geleverd met douchestang, handdouche en doucheslang.

Een glijstangset kopen is relatief eenvoudig, als u maar rekening houdt met de lengte, montage en vorm van de douchestang. Een douchestang wordt ook wel een glijstang genoemd.

 

 

Opbouw of inbouw glijstangset?

De belangrijkste beslissing bij de keuze voor het type glijstangset, is de montage. Heeft u een inbouw douchekraan? Dan heeft u een inbouw douchestang nodig. Koopt u dan inbouw glijstangset. Wij horen u denken, een douchestang in de muur? Nee, de douchestang wordt niet in de muur van uw badkamer verwerkt, maar heeft een wandinlaat. Een wandinlaat houdt eigenlijk in dat het water rechtstreeks de douchestang inloopt en vervolgens naar de handdouche loopt. Uw doucheslang zit dus bevestigd aan uw douchestang. Bij een opbouw glijstangset wordt de douchestang gewoon op de muur gemonteerd, de doucheslang wordt dan aan de douchekraan gekoppeld.

 

 

Glijstangset kopen

Een glijstangset kunt u eenvoudig online kopen bij Sanitaireiland. Heeft u al een douchestang in uw badkamer en wilt u deze vervangen? Let dan goed op de lengte van de douchestang. Deze vindt u terug bij het product, op het tabblad specificaties. Waarom moet u extra letten op de lengte van de douchestang? U wilt de boorgaten van uw oude douchestang toch niet in het zicht hebben, het is daarom mooi als de nieuwe douchestang mooi over de oude boorgaten heen zou vallen.

 

 

Verschillende vormen douchestangen

Sanitaireiland heeft douchestangen in verschillende vormen. Gaat u voor die strakke vierkante douchestang met vierkante handdouche? Of heeft u liever een douchestang met ronde vormen en een ronde handdouche? Kies vandaag en u doucht deze week nog met uw nieuwe glijstangset.

 

 

Bent u opzoek naar een complete glijstangset? Stopt u dan maar met zoeken! Sanitaireiland heeft een ruim assortiment glijstangsets en losse douchestangen. Een glijstangset kan eenvoudig online worden gekocht. Of u nu op zoek bent naar opbouw glijstangset, waarbij de douchestang een wandinlaat heeft of naar een douchestang die op de wand wordt gemonteerd, wij kunnen u van dienst zijn. Het voordeel van een glijstangset, is dat deze compleet wordt geleverd met douchestang, handdouche en doucheslang. Heeft u meer advies nodig? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice, of kom langs in de grootste badkamer showroom van Nederland, Briljant Sanitair in Maurik.