Regendouches

Sanitaireiland heeft een groot assortiment regendouches, in allerlei vormen en maten. Het kopen van een regendouche lijkt kinderlijk eenvoudig, toch moet u veel keuzes maken. Wij adviseren u graag, zodat u de juiste keuze maakt en deze week nog kunt genieten van uw nieuwe douche.

Regendouche kopen 

Een regendouche is eigenlijk een doucheset met een grote, platte hoofddouche. De meeste regendouches hebben standaard een hoofddouche van 20cm. Een regendouche wordt veelal compleet geleverd met; douchekraan, handdouche en regendouche.

 

 

Opbouw- of inbouw regendouche 

Kiest u voor een opbouw- of inbouw regendouche? We zullen u eerst het verschil uitleggen. Een opbouw regendouche wordt ook wel een showerpipe genoemd. Hierbij wordt de douchekraan gewoon op de muur gemonteerd, hierop wordt een grote douchestang bevestigd en aan de bovenzijde hangt een grote regendouche. Uiteraard wordt standaard een handdouche meegeleverd. Een andere optie is om voor een inbouw regendouche te kiezen. Hierbij wordt de douchekraan in de muur gemonteerd en komt uw regendouche uit het plafond of muur. Het is niet mogelijk om in elke willekeurige muur een doucheset in te bouwen. Controleer de dikte en het materiaal van uw muur goed, alvorens u een inbouw regendouche koopt.

 

 

Ronde- of vierkante regendouche 

U heeft inmiddels de keuze gemaakt voor een opbouw- of inbouw regendouche. Nu gaan we kijken naar de verschillende vormen regendouches. Eigenlijk onderscheiden we twee variant; een vierkante regendouche en een ronde regendouche. De vierkante regendouche is strakker en wordt veelal in een design badkamer geplaatst. De ronde regendouche is iets rustiger en past eigenlijk in elke badkamer.

 

 

Verchroomde- of rvs regendouche 

De laatste stap is om te bepalen welke kleur uw nieuwe regendouche moet krijgen. Gaat u voor de strakke rvs regendouche of heeft u liever een verchroomde regendouche? Wij hebben een breed assortiment regendouches, zowel in rvs als chroom.

 

 

Wij hopen dat u inmiddels de keuze heeft kunnen maken voor uw droom regendouche. Toch nog niet helemaal zeker? Kom eens langs in onze badkamer showroom van 3000m². We hebben een groot assortiment regendouches, zowel inbouw als opbouw. We hebben zelfs een werkende regendouche in onze testruimte, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe een regendouche werkt.