Novellini

Heeft u al kennis gemaakt met de schitterende douches van Novellini? Novellini douchewanden worden gekenmerkt door een strak, Italiaans design. Sanitaireiland is al jarenlang dealer van Novellini douchewanden, douchedeuren en douchecabines. Bent u op zoek naar een Novellini douche? Novellini producten koopt u eenvoudig online bij Sanitaireiland.

Novellini douchewanden en douchedeuren

Novellini staat natuurlijk het meest bekend om haar douchewanden en douchedeuren. Sanitaireiland heeft een zeer breed assortiment Novellini douchedeuren en douchewanden. De kracht van hun programma, is de diversiteit in maatvoering. Voor elke nis en douchebak is de juiste maatvoering douchewand of douchedeur verkrijgbaar. In onze webshop staan alle maatvoeringen uitgebreid gespecificeerd en alles is online verkrijgbaar. Als u een douchewand combineert met een douchedeur, creëert u een Novellini douchecabine.

 


Novellini Young

De meest bekende serie van Novellini, is de Young serie. Ook bij Sanitaireiland is de Novellini Young serie, de meest verkochte serie. Binnen deze serie zijn douchecabines en douchedeuren verkrijgbaar. De Novellini Young 2 IBS is de meest verkochte douchecabine. Deze cabine ziet er schitterend uit en is van hoogwaardige kwaliteit. Kortom, betaalbare luxe. Daarnaast is de Novellini Young 2.0 draaideur de laatste tijd erg in trek. Ook voor dit product geldt; betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit.

 


Als u op zoek bent naar een douche van Novellini, bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dealer van Novellini douchewanden, douchedeuren en douchecabines. Het assortiment van Novellini wordt gekenmerkt door de diversiteit in design en maatvoeringen. Voor elke douche is een oplossing te vinden binnen het assortiment van Novellini. Een douche van Novellini koopt u eenvoudig online bij Sanitaireiland. Tevens hebben wij in onze 3000m² grote badkamer showroom meerdere douches van Novellini opgesteld staan. Samen met een van onze verkoopadviseurs, kan de juiste douche van Novellini voor in uw badkamer worden samengesteld.