Vasco

Vasco is al ruim 40 jaar een zeer groot en populair A-merk in de badkamer wereld. Vasco is op dit moment de marktleider van designradiatoren voor in uw badkamer. Sanitaireiland heeft een groot assortiment badkamer radiatoren van Vasco. Bent u op zoek naar een handdoekradiator, verticale radiator of horizontale radiator? Dan bent u bij Sanitaireiland aan het juiste adres.

Badkamer radiatoren

Door ruim 40 jaar ervaring, heeft Vasco inmiddels alle technische kennis over badkamer radiatoren in huis. Alle badkamer radiatoren van het A-merk Vasco, zijn daardoor van concept tot eindproduct, perfect doordacht en tot in de kleinste details uitgewerkt. De designradiatoren zijn van top tot teen op uw (consument) ‘wellness’ behoeften afgestemd. De Vasco badkamer radiatoren zijn met de nieuwste technieken ontwikkeld en van de beste materialen gemaakt.

 

 

Vasco designradiator kopen?

Als u een Vasco designradiator bij Sanitaireiland koopt, dan haalt u gegarandeerd een hoge kwaliteit badkamer verwarming in huis, die perfect past (eenvoudige installatie) en er prachtig uitziet in uw badkamer of toilet. Het tijdloze design en de optimale warmteafgifte van alle Vasco badkamer radiatoren, zorgen ervoor dat u gegarandeerd jarenlang gaat genieten van uw designradiator, die u bij Sanitaireiland heeft gekocht. Bij ons krijgt u ook 10 jaar fabrieksgarantie op de waterdichtheid en lak van uw Vasco radiator.

 Bent u opzoek naar een nieuwe designradiator voor uw badkamer? Een badkamer radiator die helemaal van top tot teen voldoet aan uw wensen, waardoor u voortaan echt elke ochtend lekker warm en ontspannen aan een nieuwe dag begint? En waar u ook comfortabel de dag weer afsluit? Bij Sanitaireiland kunt u online diverse soorten Vasco badkamer verwarming kopen. Heeft u de handdoekradiator, verticale radiator of horizontale radiator van uw keuze niet kunnen vinden in onze online webshop? Neemt u dan contact op met de klantenservice van Briljant Sanitair/ Sanitaireiland, wij helpen u graag bij het kopen van de voor u perfecte badkamer radiator. U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze 3000m² grote badkamer showroom in Maurik (bij Tiel), verschillende badkamer radiatoren te komen bekijken.