Badkamerverlichting

Bent u op zoek naar de juiste verlichting voor in uw badkamer? Dan bent u aan het juiste adres bij Sanitaireiland. U heeft de badkamermeubels, douche of bad en tegels voor uw badkamer uitgezocht. Dan is het nu tijd om te kijken naar de verlichting die u voor uw badkamer gaat kopen. Kiest u voor led badkamerverlichting? Of gaat u toch voor een halogeen of spaarlamp? 

Van de verlichting in een badkamer wordt net wat meer gevraagd dan van de verlichting in de rest van uw huis. Vocht en elektra gaan niet samen. Dat is algemeen bekend. Bij Sanitaireiland kunt u daarom alleen maar badkamerverlichting kopen, dat ook daadwerkelijk gemaakt is voor de badkamer. Bij ons gaat veiligheid boven alles.

 

 

Bij Sanitaireiland onderscheiden we twee type badkamerverlichting; functionele- en sfeervolle badkamerverlichting.


Functionele badkamerverlichting

’s Morgens zal uw voornamelijk functionele badkamerverlichting gebruiken, om bijvoorbeeld uw gezicht te verzorgen. Dit is helder licht, hierdoor kunt u goed in de spiegel kijken en ziet u ook goed waar het nat is in uw badkamer. Voorbeelden van functionele verlichting voor in de badkamer zijn o.a.; spots, plafonnieres en wandlampen.

 


Sfeervolle badkamerverlichting

Met de juiste sfeervolle verlichting in uw badkamer, kunt u na een drukke dag nog meer relaxen in dat heerlijke grote bad. Elke kleur verlichting kan een andere emotie oproepen bij personen. Blauw licht geeft een gevoel van verkoeling en ontspanning, groen zorgt voor een gevoel van balans en rust en geel licht werkt opwekkend. Rood wekt vooral een warm en romantisch gevoel op. Met sfeervolle badkamerverlichting kunt u ook de stijl van uw badkamer versterken.

 


Verschillende soorten badkamerverlichting

Badkamerlampen zijn er in vele soorten, kleuren, afmetingen, materialen en prijsklassen te koop. Waar u voor zal gaan kiezen, is een kwestie van smaak en het budget dat u heeft.

 


Spiegelverlichting

Bij Sanitaireiland kunt u ook een badkamerspiegel met spiegelverlichting kopen. Bij sommige badkamerspiegels en badkamer spiegelkasten is de verlichting al geïntegreerd. Heeft u een spiegel op het oog die niet standaard spiegelverlichting heeft? Neemt u dan contact met ons op, of kom langs in onze 3000m² grote badkamer showroom.