Pedaalemmers

Een pedaalemmer is onmisbaar in de badkamer. Hiermee heeft u altijd een prullenbakje bij de hand voor klein afval. Denk aan lege closetrollen, lege tubes tandpasta of wattenschijfjes. Bij Sanitaireiland kunt u kwalitatieve pedaalemmers kopen van badkamermerken. Alle pedaalemmers verzenden we gratis.

Waarom een prullenbakje in de badkamer?

Een prullenbak in de badkamer is onmisbaar. Niet alleen is het handig voor klein afval zoals lege closetrollen, lege tubes tandpasta of wattenschijfjes, ook is het een must voor afval als het gaat om vrouwelijke hygiëne. Zet daarom ook zeker een kleine pedaalemmer in uw toiletruimte. Uw vrouwelijke gasten zullen u dankbaar zijn.

 

Wat is een pedaalemmer?

Een pedaalemmer is een type prullenbak. Bij dit type kunt u de deksel openen met uw voet; door op de pedaal te duwen springt de deksel open. Dit is ideaal als u uw handen vol met afval hebt. Maar ook is dit hygiënisch. U raak de prullenbak immers niet met uw vingers aan. En omdat pedaalemmers een deksel hebben die goed afsluit, kunnen nare geurtjes niet uit de pedaalemmer ontsnappen.


Het formaat van pedaalemmers

Pedaalemmers voor in de badkamer en het toilet zijn klein. De grootte varieert vaak tussen drie en zes liter. Gaat u naar een grotere maat, dan betreft het meestal een prullenbak voor in de keuken. Voor de toiletruimte is een extra klein formaat van drie of vierenhalf liter toereikend voor lege closetrollen en vrouwelijke hygiëne. Maar in de badkamer wenst u misschien een groter formaat van zes liter. Immers heeft u dan ook te maken met vieze wattenschijfjes, wattenstaafjes, lege tandpastatubes, shampooflessen en andere lege verpakkingen. Gaat u voor een iets groter formaat, dan hoeft u de pedaalemmer niet om de paar dagen te legen.


Smedbo pedaalemmers

In het assortiment van Sanitaireiland kunt u onder andere pedaalemmers en bijbehorende vuilniszakken van het merk Smedbo kopen. Deze pedaalemmers hebben een inhoud van zes liter en een hoogte van 32 centimeter. Deze grootte maakt ze ideaal voor meerdere plekken in huis. Niet alleen voor in de badkamer en op het toilet, maar ook voor in de studeerkamer of slaapkamer is deze pedaalemmer handig. De smedbo pedaalemmers kunt u bij ons in vier kleuren bestellen: wit, zwart, chroom en rood. Ideaal is dat de deksel een soft close systeem heeft. Dit houdt in dat de deksel nooit hard dicht kleppert, maar altijd zachtjes sluit.

 

Pedaalemmerzakken

De Smedbo pedaalemmerzakken met ook een inhoud van zes liter hebben een handig systeem met handvatten aan de bovenkant. Hierdoor sluit en draagt u ze gemakkelijk. Eén verpakking bevat maar liefst veertig zakken. Leegt u elke week de prullenbak, dan kunt u hiermee dus zo’n driekwart jaar vooruit!

 

Pedaalemmers kopen in onze online shop

De pedaalemmers die u in ons assortiment vindt kunt u gemakkelijk online bestellen. Na bestelling heeft u de pedaalemmer al binnen een paar dagen in huis. Helaas kunt u onze pedaalemmers - net zoals andere badkamer accessoires - niet bezichtigen in onze badkamer showroom in Maurik. Maar natuurlijk helpen onze medewerkers u graag, mocht u een specifieke vraag hebben over een pedaalemmer. Neem dan contact op!