Scheerspiegels

Met een scheerspiegel of make-up spiegel perfectioneert u de badkamer. Bij Sanitaireiland hebben we staande en hangende spiegels. Het is maar net wat u handig vindt. U kunt deze scheerspiegels of make-up spiegels bij ons kopen van de kwalitatieve badkamer merken Geesa, Hansgrohe en Smedbo.

Waarom een scheerspiegel in de badkamer?

Scheerspiegels horen eigenlijk in elke badkamer thuis. Want zowel mannen als vrouwen hebben er baat bij. Mannen gebruiken deze spiegels tijdens het scheren en vrouwen tijdens hun beautyroutine. Maar naast deze twee bezigheden, is de spiegel voor meer dingen handig. Wat dacht u van uw gezichtsbeharing trimmen? Uw wenkbrauwen epileren? Of uw kapsel rondom in de badkamerspiegel bekijken? Het kan allemaal met scheerspiegels.

 

Scheerspiegels: draaibaar en vergrotend

Uniek aan scheerspiegels is dat ze aan een arm zitten. U monteert ze dus aan de muur en zo vormt de spiegel echt een vast item in de badkamer. Vervolgens kunt u de spiegel draaien, zodat u altijd het perfecte licht pakt. Ook hebben we spiegels met een spiegelende achterkant. Deze achterkant vergroot in de meeste gevallen tot drie keer. Maar ook hebben we bij Sanitaireiland scheerspiegels en make-up spiegels in ons assortiment die tot wel vijf keer vergroten!

 

De vorm van de make-up spiegel

Onze make-up spiegels of scheerspiegels zijn er in diverse vormen. Rond, rechthoekig of vierkant. Voor elk badkamerinterieur vindt u bij ons dus wel de perfecte spiegel. De keuze tussen de diverse vormen is vaak niet moeilijk. Hiervoor kijkt u bijvoorbeeld naar de vorm van uw kraan, naar de deurklinken, naar de kastjes en naar de douchekop. Is alles rond? Dan is een ronde spiegel een goede keuze. Maar heeft alles een hoekige vorm, dan is een vierkante of rechthoekige spiegel misschien een betere keuze. Door zoveel mogelijk dezelfde vormen te kiezen, creëert u eenheid in uw badkamerinterieur.

Luxe scheerspiegel met ledverlichting
Niets is zo vervelend als scheren of make-uppen in slecht licht. Daar hebben een aantal badkamermerken wat op gevonden: scheerspiegels met ledverlichting. Deze luxe spiegels zijn een uitkomst! De verlichting zit rondom de spiegel. De Smedbo Outline Spiegel draaibaar PMMA heeft zelfs dual light: warm én koel licht. Met een simpele touch doet u de lamp aan of uit. Zo heeft u dus werkelijk áltijd perfect licht bij de hand.

Maar kijk ook eens naar de Smedbo Outline Spiegel Vierkant. Met deze spiegel haalt u een stukje design naar de badkamer! De staande scheerspiegel heeft een ledverlichting met koel licht. Het licht zit op een strakke manier in de spiegel verwerkt. Ook deze verlichting doet u aan met een simpele touch.

 

Scheerspiegels online bestellen

Alle scheerspiegels die we bij Sanitaireiland in ons assortiment hebben, zijn van hoge kwaliteit. Helaas hebben we deze make-up spiegels, net zoals onze andere badkamer accessoires, helaas niet staan in onze showroom in Maurik. Hier kunt u ze dus niet bezichtigen, maar natuurlijk kunt u de scheerspiegels wel gewoon online bestellen in onze shop. En u kunt bij ons de badkamer nog verder inrichten. Bijvoorbeeld met een toiletborstelhouder, douchewisser, zeepdispenser en pedaalemmer.