Meer dan 3000m2 badkamer inspiratie!

Sanitaireiland is de badkamerspecialist uit Maurik (vlakbij Tiel). In de grootste badkamer showroom van Nederland met een oppervlakte van ruim 3000m2, vindt u ruim honderden badkamer ideeen en volop inspiratie. U treft er een enorm assortiment badkamermeubelen, inloopdouches, baden, kranen en alle andere benodigheden voor uw badkamer. Of u nu houdt van basic, modern of klassiek, uw droomkamer vindt u bij Sanitaireiland. Bij ons kunt u rustig rondkijken in alle rust, alle tijd. Geen opdringerige verkopers maar gedegen advies en aandacht voor uw wensen.

Ontdek de vele badkamer ideeën en voorbeelden

Het uitzoeken van een badkamer is heel persoonlijk, het is een weerspiegeling van smaak. Geen enkele badkamer is hetzelfde. Daarom vinden wij het belangrijk om verschillende complete badkamers te tonen. Naast onze scherp geprijsde en uitgebreide A-assortiment, hebben wij ook een afdeling in onze showroom, badkamer outlet, waar we diverse showmodellen tegen hele hoge kortingen aanbieden. Ontdek in onze badkamer outlet veel designproducten van uw favoriete merken tegen dumpprijzen! Onze collectie sluit nauw aan op de trends op het gebied van sanitair en verandert daarom met regelmaat. Restpartijen van ons assortiment worden met hoge kortingen verkocht in onze badkamer outlet. Het is zeker de moeite waard om onze showroom te bezoeken en u op deskundige wijze te laten adviseren over uw badkamerwensen. Ontdek de kwaliteit, exclusiviteit en vakmanschap van Sanitaireiland.  Neem gerust uw offerte mee, wij zullen u verrassen met onze uiterst gunstige prijs- kwaliteitsverhoudingen door opstellingen aan u te laten zien. 
 

Adres Garststraat 9b, 4021 AB Maurik (vlakbij Tiel, via snelweg A15 afrit 33)
Telefoonnummer 0344 - 694 440
Emailadre4s  info@sanitaireiland

 

In onze webshop kunt u een groot gedeelte van ons assortiment bestellen. Toch merken wij dat veel van onze klanten graag onze showroom bezoeken om inspiratie op te doen en advies op maat te ontvangen.

Wij wensen u veel kijkplezier en hopen u op korte termijn te verwelkomen aan de Garststraat 9a te Maurik. Maurik is gelegen in het hart van de mooie Betuwe en snel bereikbaar via snelweg A15 (afrit 33). Graag tot ziens in Maurik!