0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Complete badkamer in Soest

Een waar hotelgevoel met luxe sanitair

De badkamer van deze familie in Soest was na jaren dienst echt aan een flinke renovatie toe. Alles mocht anders. En dat werd het ook. Ze namen de maten op, maakten een wensenlijstje en kwamen daarmee langs bij Sanitaireiland. Na een ronde door onze showroom met voorbeeldbadkamers, kwamen ze er al aardig uit hoe ze het wilden hebben. Onze badkameradviseur zette hun complete badkamer vervolgens om in een mooi ontwerp.

Speelse details

Gekozen werd voor een badkamer met grijze, grote wandtegels en een houtlook badkamermeubel gecombineerd met antraciet. Voor een ruimtelijk effect plaatsten we een royale profielloze inloopdouche inclusief douchegoot met een nisdeur. Voor een speels accent werd de wand achter de douchestang en thermostatische douchekraan afgewerkt met lichtgrijze mozaïektegels.

“De fraaie mozaïektegels in de douche geven nét dat extra accent aan onze badkamer.”

Dubbele wastafel

Naast de douche kwam een breed wastafelmeubel van Sanipearl. Het betreft een stuk maatwerk met een massief eiken hangende onderkast, inclusief diepe lades. Deze is bovenop afgewerkt met een antracietkleurig Corestone topblad met twee waskommen en daarboven wandkranen. Door de fraaie afstemming van tinten en materialen die in elkaar over lijken te vloeien, is er zo een waar hotelgevoel gecreëerd.

Bezoek onze badkamer showroom

Complete badkamer kopen? Dan verwelkomen we je graag in hartje Betuwe. Onze showroom aan de Garststraat 9a in Maurik is van dinsdag tot en met zaterdag open, en ook elke laatste zondag van de maand staan onze deuren open. De koffie staat vast voor je klaar.

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Let op: Klanten mogen met slechts met maximaal 2 personen per gezin de winkel in. Klanten worden opgeroepen kinderen en huisdieren thuis te laten.

Bekijk maatregelen

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact