0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Verbouwingsuitverkoop: douchecabines tegen bodemprijzen

Showmodellen douchecabines en inloopdouches vanaf € 99,-.

Voordelige topmerk douchecabines

Wij maken ruimte voor onze nieuwe sanitaircollecties. Daarom gaat onze douche-afdeling binnenkort flink op de schop. Dat betekent voor onze klanten voordeel pakken, want diverse showmodellen douchecabines en inloopdouches gaan weg vanaf € 99,-! Deze modellen maken plaats voor de nieuwe collectie, dus wees er snel bij. Want OP = OP! De actie loopt t/m 10 november 2019.

Bezoek onze badkamer showroom

Wie overweegt zijn badkamer te vernieuwen, pakt nu zijn kans, want deze korting op douchecabines was nog nooit zo hoog. Bovendien zijn deze douchecabines en inloopdouches van uitmuntende kwaliteit, dus hét moment om een topmerk voor een scherpe prijs te scoren. De modellen die we hebben staan zijn er net even te veel om op te noemen. Dus kom snel naar de showroom! Deze is elke dag open tot 17:30 uur. Op zaterdag tot 17:00 uur.

Sanitaireiland Outlet: het hele jaar door voordeel

In onze outlet zijn klanten niet alleen deze herfst, maar het hele jaar voordelig uit. Hier bieden we topkwaliteit sanitair en tegels voor een aantrekkelijke prijs. Soms met een fabrieks- of schoonheidsfoutje of het betreffen uitlopende series c.q. showroommodellen, die voor een schappelijke prijs weg mogen. Het aanbod wisselt per week, dus kom vooral langs om voor een scherpe prijs een compleet nieuwe badkamer te scoren.

Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Let op: Klanten mogen met slechts met maximaal 2 personen per gezin de winkel in. Klanten worden opgeroepen kinderen en huisdieren thuis te laten.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact