0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Heel veel eindejaarsvoordeel in onze vernieuwde showroom

27, 28 en 29 december geopend!

In december is het nog volop scoren bij Sanitaireiland. Dit is dan ook hét moment om voordelig een nieuw badkamermeubel, luxe kraan of inloopdouche te kopen. Of wat dacht u van een volledige badkamerrenovatie voor een scherpe prijs? Bovendien zijn er weer heel wat koopjes te vinden in onze badkamer outlet. Hier bieden we topmerk badkameraccessoires, meubels, tegels en sanitair voor zeer scherpe prijzen. Wel zijn dit vaak enkele partijen of unieke exemplaren, dus wees er snel bij.

Wij zijn 27, 28 en 29 december geopend!

Kerstshoppen in december met extra koopzondag

De kerstperiode is hét moment om langs te komen in onze showroom in Maurik. Met 3000m² zijn we de grootste in Nederland! We staan klaar met koffie en we bieden graag persoonlijk advies. We zijn open van dinsdag tot en met zaterdag (uitgezonderd 1e en 2e kerstdag) en openen onze deuren ook zondag 29 december.

Bezoek de grootste sanitair showroom

Een bezoek aan onze vernieuwde showroom in Maurik is een ware belevenis; op een oppervlakte van ruim 3000m2 vind je hier het grootste assortiment sanitair, met eindeloos veel badkamerideeën! In één keer tref je alle trends op het gebied van badkamermeubelsdouchecabinesinloopdouchestoilettenbadkamerradiator, en badenkranen en tegels. Bovendien profiteer je maandelijks van spectaculaire aanbiedingen. 

Kom langs in onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact