0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Gratis mengkraan bij aanschaf badkamermeubel

Zomeracties

Voordeel tot meer dan honderd euro

Nog deze zomer genieten van een fraaie nieuwe badkamer? Profiteer in juli en augustus dan van onze aantrekkelijke voordeelacties in onze badkamer showroom en outlet. Dit scheelt al gauw een paar honderd euro, wat een mooie meevaller is voor het vakantiebudget. Wees er wel snel bij, want voor de meeste acties geldt op=op.

Gratis kraan bij nieuwe complete badkamermeubels

Een nieuw compleet badkamermeubel in de showroom gezien? Iedere klant kan daar nu gratis een opbouw- wastafelmengkraan uit onderstaande getoonde modellen bij kiezen. Heeft het gekozen wastafelblad 2 kraangaten, dan komt daar nog een gratis kraan bij. Let op: alleen de hieronder getoonde kranen zijn bij deze actie inbegrepen.

Gratis outlet kraan bij outlet badkamermeubel

Onze zomeractie gaat ook in de badkamer outlet door: Voor badkamermeubels in de outlet met een waarde vanf € 350,- heeft iedere klant recht op een gratis opbouw wastafelmengkraan uit de outlet. 

Sanitaireiland Outlet: het hele jaar door voordeel

In onze outlet zijn klanten niet alleen deze zomer, maar het hele jaar voordelig uit. Hier bieden we topkwaliteit sanitair en tegels voor een aantrekkelijke prijs. Soms met een fabrieks- of schoonheidsfoutje of het betreffen uitlopende series of showroommodellen die voor een schappelijke prijs weg mogen. Het aanbod wisselt per week, dus kom vooral langs om voor een scherpe prijs een compleet nieuwe badkamer te scoren.

Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.
Let op: Klanten mogen met slechts met maximaal 2 personen per gezin de winkel in. Klanten worden opgeroepen kinderen en huisdieren thuis te laten.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact