0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

iChoice Badkamermeubels

Exclusieve en industriële badmeubels

Bij iChoice vinden ze het belangrijk dat de collectie voortdurend voldoet aan de nieuwste trends op het gebied van badkamermeubels. Sanitaireiland biedt u graag het hele scala aan badkamermogelijkheden van klassiek tot ultramodern, zodat iChoice uitstekend past in ons merkenaanbod.

Persoonlijke badmeubel opstelling

Naast een trendy collectie badmeubels voorziet iChoice u in de mogelijkheid tot het inpassen van uw persoonlijke wensen door een 100% Mix & Match programma. Ook kunt u kiezen voor eigen kleurcombinaties, kleuropties voor blends en (een aantal mogelijkheden voor) maatwerk.

iChoice badkamermeubels kopen bij Sanitaireiland

Zoekt u een eigentijds badkamermeubel voor uw badkamer? Dan kunt u uw hart ophalen in onze badkamer showroom in Maurik. Hier kunt u alle iChoice badmeubels in het echt bekijken en vergelijken om zo tot een weloverwogen keuze te komen.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Extra maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

Onze winkel blijft open voor bezoek. We nemen de richtlijnen van het RIVM echter zeer serieus en hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen.

U bent van harte welkom in onze showroom. Voor een adviseur of 3d tekening raden wij aan om een afspraak te maken. Een afspraak maken is mogelijk via onze e-mail of telefonisch tussen 10:00 – 16:00 uur.

Bekijk maatregelen

Vacature verkoopadviseur badkamers- en tegels

Bekijk meer

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact