0344 - 69 44 40 Showroom Merken Contact

Inloopdouche actie nu voor € 179,-

Actie loopt tot en met zaterdag 12 oktober 2019

Voordeel tot meer dan honderd euro

Begint het buiten guur te worden? Dan is het weer tijd voor mooie herfstacties bij Sanitaireiland. Profiteer t/m zaterdag 12 oktober van spectaculaire kortingen op een topkwaliteit glazen inloopdouche van 10mm gehard veiligheidsglas, inclusief stabilisatiestang. Deze zijn in diverse breedtematen leverbaar voor slechts € 179,-! De actie is geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP.

Bezoek onze badkamer showroom

Maak met deze actie al uw badkamerdromen waar. Want glazen inloopdouches zijn niet alleen drempelloos, dus praktisch in gebruik, ze zorgen in elke badkamer voor een zee aan licht, luxe en ruimte. Meteen de complete badkamer aanpakken? Bezoek dan snel onze showroom om de vele mogelijkheden te ontdekken. We zijn elke dag geopend tot 17:30 uur en op zaterdag tot 17:00 uur.

Sanitaireiland Outlet: het hele jaar door voordeel

In onze outlet zijn klanten niet alleen deze herfst, maar het hele jaar voordelig uit. Hier bieden we topkwaliteit sanitair en tegels voor een aantrekkelijke prijs. Soms met een fabrieks- of schoonheidsfoutje of het betreffen uitlopende series c.q. showroommodellen, die voor een schappelijke prijs weg mogen. Het aanbod wisselt per week, dus kom vooral langs om voor een scherpe prijs een compleet nieuwe badkamer te scoren.

Bezoek onze showroom

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact