0344 - 69 44 40 Contact Showroom Webshop

Sphinx badkamers en sanitair

Badkamermeubels in één lijn met het sanitair

De badkamermeubels van Sphinx zijn altijd perfect afgestemd op het sanitair. Dat is niet alleen mooi, het maakt de installatie ook een stuk makkelijker. Bij Sanitaireiland vindt u natuurlijk de mooie complete badkamerseries van het merk Sphinx. 

Eindeloos combineren

Sphinx brengt haar badkamermeubels zoveel mogelijk uit in verschillende maatvoeringen, omdat elke badkamer anders is. Binnen een badkamerserie zijn alle meubels en sanitair naar wens te combineren. Zo is er voor elke ruimte een ideale badkamer van Sphinx.

Een eigen sfeer creëren  

Iedereen kijkt anders tegen vormen en stijlen aan en voelt zich bij het ene badkamerconcept beter thuis dan bij het andere. Daarom heeft Sphinx een ruime keus uit verschillende badkamerconcepten met ieder een eigen, kenmerkend vorm- en lijnenspel. Zo vindt iedereen bij Sphinx het badkamerdomein dat precies past. 

Sphinx badkamermeubels en sanitair bij Sanitaireiland

Bij Sanitaireiland verwelkomen we u ook graag in onze badkamer showroom Briljant Sanitair in Maurik. Bekijk hier de badmeubels van Sphinx in het echt en ontdek hoe u met de oneindige combinatiemogelijkheden de perfecte sfeer in uw badkamer creëert. In onze showroom kunt u in alle rust rondkijken. We zijn zes dagen per week geopend en onze medewerkers voorzien u graag van advies en inspiratie.

Stel uw vraag aan Sanitaireiland

Aanhef *

Badkamer showroom Maurik

Badkamer showroom Maurik

Briljant Sanitair
Garststraat 9b
4021 AB Maurik
​info@sanitaireiland.nl

0344 - 69 44 40 maak een afspraak

Sanitair van de bekendste merken

0344 - 69 44 40 Contact