Bidets

Bent u op zoek bent naar een bidet? Dan kiest u voor perfecte hygiëne. Sanitaireiland heeft genoeg keuze in bidets. Bij een bidet wordt gebruikt gemaakt van water voor het schoonmaken van het onderlichaam. In Japan, Midden- & Zuid-Europa en vele Latijns-Amerikaanse landen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van een bidet in de badkamer, als aanvulling op het toilet. De bidet wordt direct naast het toilet geplaatst, om de overstap zo klein mogelijk te maken.

Voordelen van een bidet

Naast het feit dat u met een bidet kiest voor een hygiënische zachte reiniging van het onderlichaam na een toiletbezoek, is het een ideale manier om ’s zomers wat verkoeling te zoeken, en heeft u een makkelijkere manier om bepaalde lichaamsdelen snel te wassen. Ook kan een bidet gebruikt worden als eenvoudige manier om de voeten te wassen. Daarbij komt nog het maatschappelijke voordeel van een bidet; het verminderd verbruik van toiletpapier!
Tip: heeft u niets met het gebruik van een bidet dan kunt u een bidet in de zomer natuurlijk ook gebruiken om uw bier of ander drinken koel te houden!

 

 

Een bidet kopen

Een bidet kopen doet u veelal in combinatie met een toilet. Daarom is het bij het kopen van een bidet belangrijk dat het design past bij het design van het toilet. Om u hiermee te helpen, hebben veel leveranciers bidets in de zelfde series als de toiletten.

 

 

Ziet u de voordelen van het schoonmaken met water, maar heeft u geen ruimte voor een bidet, of ziet u de overstap van wc naar bidet niet zitten? Dan verkoopt Sanitaireiland de ultieme oplossing. Bekijkt u eens onze douche-wc’s. Een douche-wc is een combinatie van een wc en een bidet.

 

 

Bij Briljant Sanitair, onze showroom in Maurik. Kunt u verschillende bidets en douche-wc’s nader bekijken. En krijgt u daar de nodige uitleg van een van de ervaren sanitair verkopers over de voor- en nadelen. Met 3000m2 showroom is het de grootste badkamer showroom van Nederland.