Hangende toiletten

Bent u op zoek naar een hangend toilet? Sanitaireiland heeft een groot en breed assortiment hangende wc’s. Gemiddeld maakt iemand per week 50 minuten gebruik van het toilet. Dat komt neer op 43 uur per jaar. Het is daarom erg belangrijk dat u de juiste wc koopt. Sanitaireiland legt u graag de voordelen van een hangend toilet uit.

Een hangend toilet is de trend onder de wc’s op dit moment. De naam zegt het eigenlijk al; een hangend toilet hangt aan de wand in uw toiletruimte. Doordat het aan de wand hangt zweeft het boven de grond en is de vloer eenvoudiger schoon te houden. Een ander groot voordeel is dat een wandcloset aan een inbouwreservoir wat in de muur is ingebouwd wordt gemonteerd. Met als resultaat dat uw toiletruimte er netjes uitziet, alleen de closetpot en het bedieningspaneel zijn zichtbaar. Een hangend toilet wordt ook wel een wandtoilet, wandcloset genoemd.

 


Hangend toilet zonder spoelrand

Is het schoonmaken van de wc niet uw favoriete schoonmaakklus in huis? Wij van Sanitaireiland begrijpen dat goed. Daarom kunt u bij ons ook toiletten voor aan de wand zonder spoelrand kopen, namelijk; de Sphinx Rimfree en Villeroy & Boch DirectFlush toiletten. Beide type toiletten hebben de eigenschap dat ze langer schoon blijven en makkelijker schoon te maken zijn. Deze toiletten hebben geen spoelrand en dus ook geen slecht bereikbare ruimtes.

  

Toiletten zonder spoelrand; Villeroy & Boch DirectFlush, Sphinx Rimless

 

Toiletsets; voor als u van gemak houdt

Als u van gemak houdt kunt u ook eens kijken bij de toiletsets van Sanitaireiland. Hier vindt u complete toiletsets bestaande uit; wandtoilet of staand toilet met een inbouwreservoir en een bedieningspaneel.

 

Bent u op zoek naar een hangend toilet? Een wandtoilet met of zonder spoelrand? Bij Sanitaireiland kunt u de hangende wc voor in uw toilet of badkamer kopen. Alle soorten toiletten; wc's met spoelrand, Villeroy & Boch DirectFlush en Sphinx Rimfree toiletten kunt u online kopen bij Sanitaireiland, maar u bent ook van harte welkom in onze grote badkamer showroom om de toiletten te komen bekijken.