Dubbele Wastafels

Bent u op zoek naar een dubbele wastafel voor in uw badkamer, omdat uw gezin bestaat uit meerdere personen? Stopt u maar met zoeken, want bij Sanitaireiland vindt u een groot assortiment met dubbele wastafels.

Een dubbele wastafel kopen

De wastafel is voor iedereen uit het gezin een van de belangrijkste producten in de badkamer. Over het algemeen start en eindigt iedereen de dag bij de wastafel en bijbehorend wastafelonderkast en wastafelkraan. Maken er meerdere mensen tegelijk gebruik van uw badkamer? Dan herkent u vast en zeker de drukte om die ene wastafel. Sanitaireiland heeft daarvoor de oplossing! Koop een dubbele wastafel voor in uw badkamer.

 


U ziet bij een dubbele wastafel misschien wel twee losse wastafels naast elkaar voor u, maar dat hoeft tegenwoordig niet meer zo te zijn. In de categorie dubbele wastafels bij Sanitaireiland vindt u voornamelijk enkele wastafels, maar met een dubbele spoelbak.

 


Wastafel met wastafelonderkast

In de meeste gevallen wordt een dubbele wastafel verkocht in combinatie met een wastafelonderkast. Omdat een dubbele wastafel breder is dan een standaard wastafel creëert u extra opbergruimte. Daarnaast kunt u met wastafelonderkast de stijl in uw badkamer extra benadrukken. Sanitaireiland heeft speciaal voor u al een aantal badmeubelsets samengesteld. Dit zijn sets bestaande uit een wastafel, wastafelonderkast en eventueel een spiegel of spiegelkast.

 


Welke wastafelkranen wilt u bij de dubbele wastafel?

Wat voor wastafelkranen wilt u bij de dubbele wastafel? Omdat een dubbele wastafel twee spoelbakken heeft komen er automatisch twee wastafelkranen bij de wastafel. Het is belangrijk om te bedenken wat voor wastafelkraan u bij uw wastafel wilt. Gaat u voor twee inbouw wastafelkranen die vanuit de muur komen? Of gaat u toch voor twee opbouw 1 gats wastafelkranen? Als u kiest voor opbouw wastafelkranen, houdt u er dan rekening mee dat er wel twee kraangaten in de dubbele wastafel komen.

 


Bij Sanitaireiland is het aanbod dubbele wastafels, zeker in combinatie met kranen en onderkasten, ontzettend groot. Heeft u de dubbele wastafel met eventueel wastafelonderkast en wastafelkraan niet online in onze webshop gevonden, neemt u dan zeker contact met ons op. Wij van Sanitaireiland helpen u graag met het samenstellen van wastafel combinatie voor in uw badkamer. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Bij Briljant Sanitair in Maurik, de grootste badkamer showroom van Nederland vindt u een groot aantal keramische-, kunstmarmer- en natuursteen wastafels hangen, ook in combinatie met kranen, spiegelkasten en betegelde wanden. Daarnaast kunt u in onze voorbeeld complete badkamers goed ervaren wat een nauwkeurig uitgekozen wastafel kan doen in een badkamer!